x
Annonce
Viborg

Bilka er klar med nyt sammenhængende diskforløb

Det nye diskforløb i Bilka er klar til at modtage kunde. Foto: Bilka

Viborg: Efter en måneds arbejde bag den opsatte støvvæg åbnede Bilka fredag den 14. februar for det nye diskforløb, der i fremtiden vil møde kunderne på vejen ind i butikken. Her er kiosk, kundeservice, bager og quickfood samlet i ét, hvor afdelingerne tidligere var fordelt i indgangs-arkaden.

Diskforløbet er det første, som er færdigt i Bilkas store ombygning. Resten af ombygningen følger tidsplanen, og det er stadig ambitionen at kunne byde indenfor til en færdig butik til april.

På dagen for åbningen blev der uddelt hjemmelavede tapaskager og flødeboller.

Mens diskforløbet nu står færdig, er arbejdet andre steder i butikken i fuld gang. Det fortæller varehuschef Claus Frederiksen.

- Vi er lige nu også i gang med at flytte de sæsonaktuelle varer, som havemøbler og cykler frem i flowet i nonfood-afdelingen, siger varehuschefen og fortsætter:

- I food-afdelingen er vi gået i gang med at udskifte køl/frys-møblerne og forberede flytningen af kasselinjen. Og bistroen bliver også renoveret med nye møbler og kommer generelt til at fremstå mere indbydende og moderne. Vi kommer til at give den et lille Viborg-tvist, når vi anvender nogle af egnens vartegn som en del af udsmykningen. De er i øvrigt udvalgt ud fra forslag, som er kommet ind via vores Facebook-side.

- Der bliver gjort en kæmpe arbejdsindsats fra medarbejdernes side, men også alle leverandørerne stiller op og hjælper. Det er virkelig en holdindsats, og det er fedt at mærke den glæde og stolthed, ombygningen giver hele vejen rundt, slutter Claus Frederiksen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 70 gange højere

Annonce