Annonce
Viborg

Billetsalg til Fyrværkerifestival 2020 i gang: 2500 billetter solgt fredag eftermiddag

Fyrværkerifestival 2020 lover allerede god musik i form af Lukas Graham og Carpark North. På onsdag afsløres det tredje navn. Arkivfoto: Agata Lenczewska-Madsen
Da billetsalget til dette års fyrværkerifestival åbnede sidste år, var det med et brag; bogstaveligt talt. Problemerne var mange og svære at løse. I år er alt gået som smurt.

Viborg: Det er mindre end en uge siden, at Fyrværkerifestival 2019 leverede et brag af en musikfest på Dyrskuepladsen. Men man kan allerede nu sikre sig billet til 2020.

Det havde godt 2500 mennesker også allerede gjort fredag eftermiddag klokken 14.

5000 billige billetter blev sat til salg fredag formiddag. Og ulig sidste år, hvor der var massive problemer med billetsalgssiden og betalingssystemet, er alt i år forløbet smertefrit.

- Billetsystemet kører perfekt. Der har ikke været den helt store ventetid, og selvom der var tryk på til at starte med, er folk kommet fint igennem, siger arrangør Mikael Andersen.

Det betaler sig at være hurtig

Hovednavnet Lukas Graham blev afsløret allerede under dette års festival, og kort efter fulgte offentliggørelsen af Carpark North.

På onsdag den 11. september får nysgerrige gæster tredje navn at vide.

- Det er et ordentligt, stort navn igen, siger Mikael Andersen og tilføjer:

- Vi glæder os allerede helt vildt til at afsløre det.

Fyrværkerifestival 2020 kommer ligesom dette år til at bestå af otte musikere eller bands, som festivalen vil løfte sløret for løbende.

Når de første 5000 billetter er væk, stiger prisen til 499 kroner. Den 3. januar stiger prisen igen, denne gang til 599 kroner. Men Mikael Andersen tror slet ikke, det når at ske.

- Lad mig sige det sådan: Jeg tror ikke, billetterne når at stige yderligere. For når først vi kommer med resten af navnene, så tror jeg, billetterne bliver revet væk.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce