Annonce
Rundt om Viborg

Bilræs aflyst på grund af regnvejrs-udsigt

Det planlagte bilræs kaldet streetrace ved Karup den kommende weekend er aflyst på grund af udsigten til regnvejr. Arkivfoto

Karup: Der bliver alligevel ikke bilræs på Grovevej ved Karup i den kommende weekend.

Mathias Mose Olesen fra arrangøren, Racedays.dk, oplyser, at udsigten til regnvejr både lørdag og søndag er baggrunden for aflysningen.

Der skulle ellers have været kørt ræs med både biler og motorcykler på den såkaldte rullebane både lørdag og søndag. Herunder et turneringsløb i den såkaldte streetrace-liga.

- Sikkerhedsmæssigt er det ikke forsvarligt at køre i vedvarende regnvejr. Og der er også et økonomisk aspekt. For at det løber rundt, skal der foruden kørerne komme en del tilskuere, og mange af dem bliver nok væk, hvis vejret er for dårligt, siger Mathias Mose Olesen, der fortæller, at der som regel er 50-100 kørere og mindst 500 betalende tilskuere, når Racedays.dk afvikler løb rundt om i landet.

Der er formentlig også en del midtjyder, som har set frem til at komme til ræs ved Karup, men de må vente til en anden gang. Måske weekenden den 28.-29. september.

- Det er en mulighed, men vi kan ikke sige det endnu, for det kræver en ny aftale med Forsvaret, siger Mathias Mose Olesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce