Annonce
Kultur

Biografen klar til at åbne

Sæderne står stadig tomme i Bjerringbro Biograf, men snart kan man igen smutte en tur i den lokale biograf. Arkivfoto: Morten Dueholm
Påtænker at holde åbent i sommerferien i år.
Annonce

Bjerringbro: Sæderne er tomme hos Bjerringbro Biograf. Ligesom resten af landets biografer har der været lukket siden corona-krisen for alvor satte begrænsninger for, hvor mange og hvor tæt vi må være på hinanden.

Men heldigvis lider biografen ikke stort under nedlukningen.

- Nej, vi er jo drevet af frivillige, og derfor har vi ikke de store udgifter til personale, som andre biografer har. De eneste udgifter, vi har, er til strøm, og deslige, og det er ikke noget, der vælter læsset, siger Corinna Breitzke, der er næstformand i biografens bestyrelse.

Ligesom resten af bestyrelsen og en lang række af de 80 frivillige, der er tilknyttet biografen, er man glad for, at man snart kan åbne for filmfremvisning igen.

- Vi er sådan set klar til at gå i gang allerede nu, siger Corinna Breitzke, der forestiller sig, at man i første omgang vil placere biografgængerne på hveranden stol.

Corinna Breitzke er dog lidt ærgerlig over, at mange af de film, som biografen havde planlagt at skulle vises her i foråret, i stedet for er blevet udgivet på netflix og andre streamingtjenester.

- Sådan er det jo bare, men vi har i bestyrelsen kort drøftet, om vi i stedet for måske kan yde noget ekstra i sommerperioden - måske ekstra forestillinger - eller forestillinger, hvor vi normalt har lukket, for at tilgodese vores biografgængere, der måske heller ikke rejser så langt væk i år, sige Corinna Breitzke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Tre initiativrige idrætsforeninger dyster om hæderspris - læs portrætter af klubberne her

Viborg HK For abonnenter

Tog det store skridt på samme tid - nu fører de an på hver deres tophold

Annonce