Annonce
Håndbold

Bjerringbro FH henter talentfuld keeper hos Viborg HK

Julie Stokkendal vender tilbage til Bjerringbro FH til næste sæson. Foto: Bjerringbro FH
Bjerringbro FH får fra den kommende sæson tilgang af målvogteren Julie Stokkendal, der senest har været med på Viborg HK U19-ligahold og også har fået optrædener på førsteholdet.
Annonce

Bjerringbro: Bjerringbro FH får i den kommende sæson et velkendt ansigt tilbage mellem stængerne.

Den 19-årige målvogter Julie Stokkendal var hos BFH, indtil hun som U16-spiller drog til Viborg HK, men nu vender hun tilbage til BFH, hvor hun er tiltænkt en plads på klubbens førstehold i 1. division.

- Julie er en meget talentfuld ung keeper. Hun er en yderst målbevidst pige med den rette indstilling til tingene, så hun ved, hvad det kræver for at udvikle sig yderligere de kommende år.

- Hun har et godt overblik, når der skal sættes kontraangreb i gang, hvilket vil passe godt til vores hurtige spillestil. Med hendes tilbagevenden har Bjerringbro FH fået endnu en spændende spiller tilknyttet truppen, siger træner Jesper Bangshøi.

Julie Stokkendal var i den netop afsluttede sæson med på Viborg HK's succesfulde U19-ligahold, som sluttede som nummer to i rækken. Hun har også været med omkring førsteholdet i ligaen, hvor hun blandt andet har stået i et par pokalkampe.

Men nu ser hun frem til en større rolle på et voksenhold.

- Jeg synes, at Bjerringbro FH er en rigtig spændende klub, og jeg er sikker på, at det er et skridt i den rigtige retning for min udvikling. Jeg ved, der bliver holdt stort fokus på keepertræningen i klubben, idet klubben har tilknyttet Jan Hovgård på denne post.

- Jeg har desuden tidligere spillet i klubben og kender derfor rammerne, så det bliver næsten som at komme "hjem" igen. Jeg glæder mig rigtig meget til at tørne ud for Bjerringbro FH, siger den unge målvogter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Bach Gruppen anmelder tidligere ansatte til politiet: - Det er svært at sætte ord på, hvor rystede vi er

Annonce