Annonce
Håndbold

Bjerringbro FH styrker bagkæden med talentfuld spiller med ligaerfaring

Line Frandsen kommer til BFH fra TTH Holstebro, hvor hun har spillet i to sæsoner. Privatfoto: BFH
Bjerringbro FH fortsætter med at hente talentfulde spillere til. Senest har klubben lavet en aftale med den talentfulde playmaker Line Frandsen, som kommer til fra ligaklubben i Holstebro.
Annonce

Bjerringbro: Bjerringbro FH har godt gang i tilgangene af talentfulde spillere til klubbens kvindehold i 1. division.

Senest har klubben tilknyttet den 20-årige playmaker Line Frandsen, som kommer til BFH fra ligaklubben i Holstebro. Trods sin unge alder har bagspilleren nemlig allerede høstet en del ligaerfaring.

- Jeg har valgt at spille i Bjerringbro, da jeg trænger til nye udfordringer og her ser jeg Bjerringbro FH som et godt match, da de både har ambitioner og et godt setup. Jeg glæder mig meget til at blive en del af holdet, hvor jeg forhåbentlig kan bidrage til mange positive ting. Et Bjerringbro FH hold som jeg tror på, kan spille med i toppen af 1. division i den kommende sæson, siger Line Frandsen i en pressemeddelelse fra BFH.

Hun har i to sæsoner været en del af ligatruppen i Holstebro, og BFH-træner Jesper Bangshøi glæder sig da også over at få tilknyttet en stærk ung spiller med erfaring.

- Vi får en intelligent spiller, der har rigtig mange kvaliteter, hvor speciel hendes overblik for medspillere er yderst veludviklet. Desuden har hun god styrke i mand til mand-spillet og besidder et godt skud fra mellemdistancen. Vi glæder os utroligt meget til at arbejde videre med Lines udvikling og bygge et par lag på hendes spil i fremtiden, siger Jesper Bangshøi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Det blev så svært som frygtet - men Viborg FF-træner så en fortjent sejr i Hvidovre

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce