Annonce
Sport

Bjerringbro FH tog massiv revanche - sendte Aalborg hjem med nederlag på 10 mål

Line Gyldenløve var flyvende mod EH Aalborg, hvor hun scorede 11 mål. Arkivfoto: Morten Pedersen
Bjerringbro FH var det klart bedste hold torsdag aften, da man slog topholdet EH Aalborg med hele 33-23. Alligevel vil BFH-træner Jesper Bangshøi ikke kalde det sæsonens bedste præstation.
Annonce

Håndbold: Torsdag aften gik det vildt for sig i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, da Bjerringbro FH vandt med hele 33-23 mod topholdet EH Aalborg.

Det havde man ellers ikke de store forhåbninger om inden kampen, da en af holdets helt store profiler Louise Søndergaard sent onsdag aften røg en tur i corona-karantæne.

- Hun fik en negativ test allerede torsdag middag, men da man skal have to negative tests, kunne vi ikke forsvare, at tage hende med, sagde BFH-træner Jesper Bangshøi over en telefonlinje, som var lettere presset denne torsdag aften, da træneren modtog mange opkald.

Om det var på grund af Søndergaards fravær skal være usagt, men fra kampens start valgte EH Aalborg at gå højt på BFH's helt store profil Line Gyldenløve - men det gav bare plads til mange andre på holdet.


Vi spillede en super god kamp må man sige. Vi stod sammen som hold, og så gjorde vi det bare super godt.

Jesper Bangshøi


Således var stillingen 10-6 til BFH efter 20 minutter, og her havde Line Gyldenløve alligevel scoret fire af målene.

Aalborg kom dog kort ind i kampen igen, men endnu en god periode sørgede for en pauseføring på 15-12 til Bjerringbro FH, som efter pausen kun kørte endnu mere fra.

- De slog op i banen til sidst, ligesom vi har set i nogle af deres andre kampe, sagde Jesper Bangshøi, som var meget tilfreds med kampens forløb og resultat.

- Det var rigtig, rigtig fint. Vi spillede en super god kamp må man sige. Vi stod sammen som hold, og så gjorde vi det bare super godt. Så et mega fedt resultat - at vinde med 10 var der ikke lige nogen der havde regnet med, sagde Jesper Bangshøi.

Træneren kan dog ikke helt lokkes til at kalde det sæsonens bedste kamp.

- Det blev lettere end vi havde regnet med. Jeg synes ikke, at Aalborg var der helt i dag. Men jeg er også lidt svinsk, hvis jeg ikke siger, at det er godt resultat - vi spillede en god kamp, hvor mange bød ind med mål, hvor defensiven var god og hvor Clara Pedersen stod rigtig godt i målet, sagde Jesper Bangshøi.

Annonce

Tæt i toppen

Med resultatet spiller BFH sig ind på en foreløbig fjerdeplads - kun to point efter førerholdet Hadsten.

- Det er jo uhyre tæt i toppen, hvor mange hold byder sig til. Der er nok lige Ringkøbing, som er det bedste hold - men både Hadsten og Aalborg er jo også godt med. SønderjyskE er også kommet godt med - og de har oprustet her i pausen og hentet nogle gode spillere, så det er et hold som også kommer til at være deroppe, sagde Jesper Bangshøi inden han nævnte rækkens ottendeplads:

- Roskilde er også gode - de har bare ikke spillet så mange kampe og har derfor tre kampe i hånden - så der er lang vej endnu. Men det er jo sjovt så længe det kan være så tæt, sagde Jesper Bangshøi som nu ser frem mod endnu et topopgør - denne gang mod førerholdet Hadsten.

Bjerringbro FH - EH Aalborg 33-23 (15-12)

Håndbold, 1. division, kvinder

Målscorer for BFH: Line Gyldenløve 11, Cilla Jespersen 4, Marlene Dahlmann 4, Rikke Tornbjerg 4, Mathilde Pape 3, Line Frandsen 3, Janni Havlykke 2, Iben Lynnerup 1, Sandra Haugaard 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce