Annonce
Viborg HK

Bjerringbro FH-træner før pokalmøde med Viborg HK - træls at møde Danmarks bedste hold lige nu

Bjerringbro FH, BFH, Jesper Bangshøi
Bjerringbro FH er kommet godt i gang med forberedelserne til den nye sæson, men ikke så godt, at træneren for alvor mener, at han kan bruge torsdagens pokalmøde med Viborg HK til ret meget.
Annonce

Håndbold: Det er efterhånden et halvt års tid siden, at Bjerringbro FH senest spillede en betydende håndboldkamp.

Men torsdag er der så igen noget på spil, når holdet hjemme i Bjerringbro Idrætspark tager imod Viborg HK i pokalturneringen.

Men når BFH-træner Jesper Bangshøi skal være ærlig, så er han ikke jublende lykkelig over at skulle møde VHK på et tidspunkt, hvor han og holdet er midt i forberedelserne til en ny sæson i den næstbedste række.

- Et eller andet sted er det en træls kamp at få netop nu. Vi skal møde et hold, som lige nu er Danmarks bedste. VHK står bare skarpt - og der er så stor forskel på dem og os, at det ikke bliver en kamp, som vi kan bruge til ret meget.

- Så det havde været mere rart, hvis vi skulle have mødt et lidt mindre stærkt hold, så vi kunne have fået en kamp, som vi kunne bruge til noget frem mod turneringsstart. Det her bliver bare en kamp, som skal overstås, siger han.

- Men vi tager det som en træningskamp, hvor vi skal se om vi kan bygge lidt videre på vores ting, siger Jesper Bangshøi, der mener, at BFH bliver mere end rigeligt udfordret i alle faser af spillet.

- VHK kommer med et voldsomt tryk, som vi skal prøve at stå imod, men det er nok tvivlsomt, siger BFH-træneren.

Annonce

Stærkt træningsmiljø

På ét punkt har Bjerringbro FH haft en fordel i forhold til torsdagens modstander.

BFH-spillerne er ikke på kontrakt - og var derfor ikke hjemsendt med lønkompensation i foråret og forsommeren.

Det betød, at BFH kunne møde ind til fællestræninger så snart der blev åbnet for den mulighed.

Derfor kunne BFH træne en måneds tid før sommerferien, og spillerne har været fornuftige til at holde formen ved lige sommeren over.

For 14 dage siden begyndte forberedelserne til den nye sæson så for alvor. Jesper Bangshøi synes, at holdet er kommet fornuftigt i gang.

Bjerringbro FH har trænet i et par uger. Det er blandt andet blevet til sejre over både Hadsten og AGF. Arkivfoto: Morten Pedersen

Indtil videre er der blandt andet blevet spillet træningskampe mod Hadsten og AGF. To kampe, som BFH begge har vundet med seks mål.

- Det ser ganske lovende ud. Vi har fået samlet en fin trup, så jeg er rimelig tilfreds med det hele, siger Jesper Bangshøi.

- Vi har byttet meget ud i træningskampene, og jeg synes, at vi ser ud til at have en dejlig bred trup. Man behøver ikke være bange for at skifte ud i hvert fald. Vi er godt dækket ind på alle pladser - og det er meget positivt.


Vi skal møde et hold, som lige nu er Danmarks bedste hold. VHK står bare skarpt - og der er så stor forskel på dem og os, at det ikke bliver en kamp, som vi kan bruge til ret meget

Jesper Bangshøi, BFH-træner


- Og det betyder heldigvis også, at vores træningsmiljø er blevet endnu bedre. Folk kan presse hinanden - for der står hele tiden en ny klar, hvis man ikke yder optimalt - og det er positivt, siger træneren.

Bjerringbro FH har i sommerens løb præsenteret en del nye spillere.

Eksempelvis er profilen Louise Søndergaard hentet hjem fra Sverige, mens holdet også har fået tilgang af flere andre unge spændende spillere.

Alt i alt tegnede det et billede af, at BFH oprustede forud for sæsonen, men helt så langt vil træneren ikke gå.

Han erkender, at BFH er blevet et bredere og mindre sårbart hold, men han mener endnu det er for tidligt at sige noget om, hvor meget BFH er styrket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce