Annonce
Bjerringbro

Bjerringbro samlede ind til fordel for kræftramte: Når vi står sammen, kan vi gøre en forskel

På trods af en kort indkøringsperiode for den nye formand Helle Senika Christensen (t.h.), gik årets Stafet For Livet i Bjerringbro lige akkurat, som det skulle. Foto: Morten Dueholm
På trods af vejrmæssig modstand gik weekendens Stafet For Livet lige efter bogen. Hundredevis af deltagere samlede knap 200.000 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse, og den nye formand var ovenud lykkelig for arrangementet.
Annonce

Bjerringbro: Fantastisk. Overvældende. Vidunderligt.

Formanden for Stafet For Livet, Helle Senika Christensen, er fuld af positive tillægsord efter weekendens arrangement.

- Det har været så fedt. Kæmpestor tusind tak til alle fightere, frivillige og alle andre. Jeg har mødt så mange positive og vidunderlige mennesker, som har været taknemmelige og fået en masse kram. Det har været så vildt godt, siger hun og tilføjer, at hun endnu ikke har hørt nogen negativ ytring om stafetten.

- Men er der noget, skal folk jo bare komme og sige det. Vi bliver kun bedre af at få det at vide.

Årets stafet fandt som sædvanlig sted ved Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter hen over hele lørdagen og indtil søndag middag, og i år deltog i alt 590 personer fordelt på 22 hold. De samlede i alt 193.000 kroner ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde, og det er et beløb, der forventes at stige yderligere de kommende dage.

- Der kommer flere penge fra alle dem, der havde rundesponsorer, og nogle donationer er heller ikke tikket ind endnu. Vi regner med at komme med det endelige resultat så hurtigt som muligt, og det kommer selvfølgelig ud på hjemmesiden og Facebook, siger Helle Senika Christensen.

Som jeg også nævnte i talen, så står vi sammen om det, og når vi står sammen, kan vi gøre en forskel. Det er det, hele døgnet handlede om - vi skal stå sammen om at bekæmpe kræften

Helle Senika Christensen, formand for Stafet For Livet Bjerringbro

Annonce

Fortsætter som formand

Weekendens Stafet For Livet var det ottende af sin slags, og det var det første for formand Helle Senika Christensen. Mere eller mindre ved et tilfælde fik hun nemlig formandsposten i januar, samtidig med at der var stor udskiftning på de øvrige poster i styregruppen.

- Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg gik ind til, men det er jo bare kørt, som jeg syntes, det skulle køre, og vi har haft det hyggeligt og rart sammen, siger hun.

- Selvfølgelig har der været en udfordring i, at jeg har tænkt "har jeg nu husket det hele, og kommer det nu til at køre?" Men som jeg også nævnte i talen, så står vi sammen om det, og når vi står sammen, kan vi gøre en forskel. Det er det, hele døgnet handlede om - vi skal stå sammen om at bekæmpe kræften.

Når hun tænker tilbage på den vellykkede Stafet For Livet, fremhæver formanden især lørdag aftens lysceremoni, hvor 220 lysposer blev sat sammen til et funklende hjerte, og hvor sognepræst Gitte Korsholm Wamberg holdt tale. Hun nævner også afslutningstalen af håndbolddommer Mads Hansen, som søndag middag fortalte om sit forløb med lymfekræft.

Helle Senika Christensen håber på og regner med at fortsætte i spidsen for Bjerringbro-stafetten næste år, hvor der ifølge hende er plads til tre-fire gange så mange deltagere som ved det netop overståede arrangement. Forberedelserne til næste års stafet, der finder sted den 20. og 21. juni, begynder allerede til september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce