Annonce
Viborg

Bjerringbro trak det længste strå i en rusten håndboldkamp

Line Gyldenløve scorede ni gange - blandt andet et par gange i den vigtige slutfase. Arkivfoto: Morten Pedersen
Bjerringbro FH kom godt i gang efter corona-pausen. Hjemme i Bjerringbro blev Sønderjyske slået i et opgør, hvor det var tydeligt at se, at holdene har holdt pause.
Annonce

Håndbold: Bjerringbro FH fik en flot og vigtig sejr i den første kamp efter genstarten af 1. division.

Hjemme i Bjerringbro blev Sønderjyske slået med 22-20.

Det var dog en kamp, hvor det ifølge Bjerringbro FH's træner Jesper Bangshøi var tydeligt, at begge hold i en længere perioder ikke har spillet kampe - og tilmed har trænet ret så alternativt.

- Angrebsspillet var virkelig rustent fra begge sider. Det var til at se, at det var noget tid siden, at vi har spillet kamp. Der stod vist 2-2 efter 10 minutter, og kampen endte også med en meget lav score, sagde træneren.

Han kunne dog glæde sig over, at det var BFH, som først fik lidt gang i det offensive spil.

Det betød, at det var hjemmeholdet, som trak en smule fra mod slutningen af første halvleg. Føringen blev grundlagt i et godt forsvar, men der kom også lidt mere liv i angrebet, da spillerne begyndte at finde hinanden igen.

Også i anden halvleg var BFH ovenpå i begyndelsen. Holdet spillede en del syv mod seks, hvilket Sønderjyske havde svært ved at håndtere - så det gav fine målchancer.

Hjemmeholdet kunne dog ikke helt holde fast. Der kom en periode, hvor tingene ikke flaskede sig, og den chance takkede Sønderjyske for. Gæsterne kom tilbage og det gav en gyserafslutning, hvor de to hold fulgtes pænt.

Clara Bak Pedersen stod godt for BFH i mødet med Sønderjyske og blev kampens spiller

Det blev dog BFH, som i slutfasen slog til, mens gæsterne blandt andet brændte et straffekast på en velspillende Clara Bak Pedersen i målet.

- Det var en rigtig fighterkamp, hvor der blev gået til den i defensiven - og det var godt, at Clara også stod så godt i målet.

- Det var rigtig vigtigt for os at komme godt i gang med en sejr, sagde Jesper Bangshøi, som allerede i tankerne var på vej mod den næste kamp, hvor DHG venter.

- DHG er et godt hold, som vi har haft det svært mod i de seneste år. Vi har i hvert fald tabt til dem mange gange, men nu må vi se, om vi kan stikke en kæp i hjulet denne gang, sagde han.

Bjerringbro FH-Sønderjyske 22-20 (11-7)

Håndbold, 1. division, kvinder

Mål for BFH: Line Gyldenløve 9, Louise Søndergaard 5, Sandra Haugaard 3, Marlene Dahlmann 3, Louise Engstrøm 2

Udvisninger: BFH 4, Sønderjyske 3

Tilskuere: 130


Angrebsspillet var virkelig rustent fra begge sider. Det var til at se, at det var noget tid siden, at vi har spillet kamp

Jesper Bangshøi, BFH-træner
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce