Annonce
Bjerringbro

Blåt i blåt: Bjerringbro med blå hænder og cykler

Der var blevet delt blå klappere ud af byens detailhadlere, så der kunne klappes med, når cykelfeltet kom susende forbi. Foto: Morten Dueholm
Byen var trukket i det blå "cykeludstyr" og havde fundet de gode tilbud frem, da PostNord Danmark Rundt slog et sving omkring Bjerringbro.

Bjerringbro: - Nu kommer de vidst, lød det fra gruppen af mennesker, der havde taget opstilling ved rundkørslen mellem Vestergade og Storegade onsdag eftermiddag.

De havde første parket, da cykelrytterne, der alle deltog i PostNord Danmark Rundt, kom susende mod dem ledsaget af viftende flag og lydende af klappere.

De blå klappere, som mange af de fremmødte havde i hænderne, var lidt tidligere blevet uddelt af Lars Jacobsen, der er indehaver af Fri Bikeshop i Bjerringbro.

- Jeg kontaktede PostNord og spurgte, om ikke vi kunne få nogle balloner og klappere til at pynte gågaden op med og dele ud, siger cykelhandleren, der gerne ville gøre dagen til en fest for byens borgere.

Selv havde han malet seks forskellige størrelser cykler i den genkendelige blå farve og stillet dem op i gågaden, og derudover var der blevet uddelt en masse flyers, der gav kunder gode rabatter i en del af byens butikker.

Nogle af forretningerne havde også pyntet deres vinduer, og Normal havde sendt en medarbejder på gågaden, som uddelte smagsprøver på diverse drikkevarer samt andre lækkerier.

Og selv om fremmødet af publikum ikke just kunne måle sig med den gang selveste Dronning Margrethe gæstede byen, så var Lars Jacobsen ganske godt tilfreds.

- Man skal jo huske på, at klokken kun er 14, og de fleste mennesker stadig er på arbejde, mens alle børnene er i skole, så jeg er meget glad. Jeg havde lidt frygtet, at jeg skulle stå helt alene og heppe med 300 blå klappere, siger Lars Jacobsen med et skævt smil.

I gågaden havde den lokale cykelhandler stillet blåmalede cykler op og butikkerne havde fundet de ekstra gode tilbud frem. Foto: Morten Dueholm
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF delte med Vendsyssel - men overtager førstepladsen

Mest læste

Annonce