Annonce
Viborg

Blindes Jul - en vigtig støtte

Mandag, den 19. maj 2014 Thorben Koed Thomsen Foto: Morten Dueholm
Annonce

Læserbrev: Vi kan ikke fjerne coronaen, den skal vi nok leve længe med, men vi kan tilbyde et hyggeligt juleblad, Blindes Jul, som vi også i år sælger trods coronaen.

Bladet er som i tidligere år fyldt med hyggeligt læsestof, med noveller for børn og voksne, vi skal en tur til Sverige og høre om Jul, Vi skal til Færøerne for at møde Uni Rasmussen, der på trods af sin blindhed er med af Lagtinget svarende til vort Folketing og selv reparerer sit hus, informationer og opgaver for børn og voksne, hvor der er gevinster, altså et rigtigt juleblad, som kan flytte tankerne fra coronaen til hyggelige juleforberedelser, og det er ikke det værste, vi kan opleve.

Det er jo snart jul, så der er naturligvis også opskrifter, sunde opskrifter.

Ved at købe Blindes Jul støtter du Dansk Blindesamfunds lokale arbejde i Viborg og Skive kommuner. Vi mødes en gang om måneden for at høre foredrag, opleve underholdning og meget andet, og vi tager på udflugter.


Vi ved, hvor vigtigt det er at komme uden for sit hjem, at ensomheden, der er manges hverdag, brydes.


En forudsætning for at deltage er for mange, at vi sørger for taxakørsel, det er ganske enkelt nødvendigt. Den enkelte betaler noget af udgiften, resten betaler Dansk Blindesamfund. Vi ved, hvor vigtigt det er at komme uden for sit hjem, at ensomheden, der er manges hverdag, brydes. Det er vore arrangementer med til, det er meget værdifuldt at møde andre blinde og svagsynede til aktiviteter, der er tilrettelagt ud fra vore muligheder.

Vi mødes i en række sammenhænge, hvor vi fortæller om blinde og svagsynedes hverdag. Vi har på den baggrund haft lejlighed til at møde mange hold konfirmander.

Alt det kan du være med til at støtte ved køb af Blindes Jul for 25 kr., det er da billigt, er det ikke? Tag derfor godt mod vore sælgere, når de kommer til døren, eller når du møder dem rundt omkring i byen. Vore sælgere er naturligvis opmærksomme på det særlige hensyn, coronaen kræver.

Selv om det er tidligt, vil bestyrelsen benytte lejligheden til at ønske læserne og deres familier en glædelig jul og tak for hjælpen i det forløbne år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce