x
Annonce
Viborg

Bliv klogere derhjemme

Nu tilbyder Mercantec billig og let tilgængelig efteruddannelse - online.

Viborg: Alle Danmarks arbejdspladser er påvirket af corona-krisen, og nu står uddannelsesinstitutionen Mercantec bag et tilbud om online efteruddannelse.

Det er målrettet de virksomheder, hvor medarbejdere er sendt hjem af frygt for smittefare, selvstændige, der på grund af krisen ikke har opgaver i kalenderen, og ledige, der ønsker at opkvalificere sig.

Det oplyser skolen i en pressemeddelelse.

- Danmark har brug for at komme styrket ud af corona-krisen, og det gør vi ved at udvikle os, siger Mercantecs direktør Kirsten Holmgaard og føjer til:

- Vi har brug for medarbejdernes styrkede kompetencer på den anden side af krisen, og det er håndterbart at benytte sig af vores online tilbud.

Økonomisk er efteruddannelse online ikke en stor udskrivning. Mercantecs onlineforløb koster ned til 375 kroner for forløb, der varer mellem tre og fem dage. Staten lønkompenserer desuden virksomhedens lønudgifter med 100 procent af dagpengesatsen.

- Det giver god mening at uddanne medarbejdere hjemmefra. Kurserne er nemme at tilgå og kan tilpasses den hverdag, den enkelte oplever i øjeblikket, siger Kirsten Holmgaard.

Mercantec tilbyder kurser inden for en lang række områder. Data, it og elektronik. El, automatik og robotteknologi. Gastronomi og ernæring, it og økonomi samt ledelse og organisationsudvikling.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: Mette Frederiksen med udmelding om genåbning af Danmark - tror ikke der går måneder

Annonce