Annonce
Alarm 112

Blotter løs i Bjerringbro: To kvinder udsat for blotter lørdag eftermiddag

Arkivfoto: Kim Haugaard
En yngre mand blottede sig for de to kvinder med en times mellemrum lørdag. Politiet beder om hjælp til at pågribe gerningsmanden.

Bjerringbro: Lørdag eftermiddag blev to kvinder blev med en times mellemrum udsat for en blotter forskellige steder i Bjerringbro.

Klokken 14.45 blev en 60-årig kvinde på Østergade passeret af en mand , som i samme øjeblik trak bukserne ned og lavede onanibevægelser.

Godt en time senere, klokken 15.50, gik en 74-årig kvinde ved stisystemet langs Gudenåen, da en mand passerede hende. Som ved det første tilfælde hev manden bukserne ned og lavede onanibevægelser. Det lykkes kvinden at gå videre og komme væk fra blotteren.

Annonce

Begge kvinder har givet et signalement af blotteren.

Den første beskriver ham som en mand på 35-40 år, omkring 165-175 centimeter høj og iført en hættetrøje ned hætten op over hovedet og solbriller. Manden bar desuden på en rygsæk.

Det andet offer beskriver blotteren som 20-25 år, 165-170 centimeter høj, iført en sort eller mørkegrøn hættetrøje med hætten over hovedet, og han talte dansk. Han bar desuden på en lille rygsæk.

Politiet formoder på baggrund af det næsten enslydende signalement, at der er tale om samme gerningsmand. Der er endnu ikke pågrebet nogen, og politiet beder derfor eventuelle vidner eller andre, der eventuelt har været udsat for noget lignende, om at henvende sig, så gerningsmanden kan blive pågrebet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Viborg FF For abonnenter

Overblik - så længe er Viborg FF's oprykningshelte på kontrakt med klubben

Sport

Se video: Gode finalefornemmelser hos Viborg HK inden afgørende DM-semifinale

Annonce