Annonce
Viborg

Blufærdighedskrænker på spil: To kvinder forulempet samme aften

Politiet er på jagt efter en mand, som i to tilfælde har udsat kvinder i Bjerringbro for blufærdighedskrænkelse. Arkivfoto: Kim Daugaard
En ifølge politiet grønlandsk udseende mand blufærdighedskrænkede onsdag aften kvinder to forskellige steder i Bjerringbro.

Bjerringbro: Klokken 20.10 var en kvinde udsat for blufærdighedskrænkelse begået af en mand på Skovdiget i Bjerringbro. To timer og 20 minutter senere skete det også for en anden kvinde. Denne gang ved jernbanestationen i Bjerringbro.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi, der efterlyser vidner til de to episoder og i det hele taget oplysninger om den mand, der formodes at have begået krænkelserne.

Han beskrives af politiet som grønlandsk af udseende, 165-170 centimeter høj og spinkel af bygning. Han havde sort hår og sort skæg. Manden var ifølge beskrivelserne iført en sort hættetrøje og sorte bukser.

Annonce

Tog sig i skridtet

På Skovdiget passerede manden og kvinden hinanden, hvorefter manden vendte om og greb fat i kvindens jakke. Derefter tog han sig i skridtet, men forsvandt derefter, da kvinden råbte op.


Han havde sort hår og sort skæg


Nogenlunde det samme hændte ved stationen klokken 22.30. Her tog han også fat i kvinden og greb desuden ud efter hendes skridt, før han forsvandt fra området.

Har andre end de involverede set eller hørt noget, vil Midt- og Vestjyllands Politi gerne kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce