Annonce
Rundt om Viborg

Bodega genåbnet efter 11 års lukning

Nu er der igen kommet lys i Trinity Bodega i Frederiks - foreløbig fire aftener om ugen. Privatfoto: Arne B. Christensen
Trinity Bodega i Frederiks lukkede i 2008. Nu er stedet genåbnet. Bodegaen har fået en fin genkomst, og en medejer tror på for en fin fremtid for værtshuset, der ind i mellem også kører som diskotek.

Frederiks: - Vi har haft to weekender med fuldt knald på. Mange siger, at de har manglet en bodega.

Det siger Bjørn Duch, der er en af tre ejere af genåbnede Trinity Bodega i Vestergade i Frederiks.

Trinity lukkede tilbage i 2008, da ejeren, som også havde Hotel Karup, gik konkurs. Siden har der været lukket og slukket i bodegaen med western-navnet.

- Vi var nogle stykker, der syntes, at det var synd og skam, så vi besluttede at genåbne, siger Bjørn Duch, der også driver Bodega Sct. Hans i Viborg.

Han oplever, at der igen grad har været brug for et værtshus som et lokalt samlingssted. Ikke alene for Frederiks, men for hele Karup/Frederiks-egnen. Kroen og dermed også krostuen i Frederiks lukkede jo sidste år, og for et par år siden mistede Karup sin bodega, da Al´ Capone brændte to gange inden for kort tid - og ikke genåbnede efter den sidste brand, der i øvrigt var påsat.

Annonce
Trinity Bodega i Frederiks har forud for genåbningen fået et facadeløft. Privatfoto: Arne B. Christensen

Billard og dans

Trinity Bodega i Frederiks kører i princippet på samme vis, som for 11 år siden - og længere tilbage. Der er kun våde varer at få. Bliver man sulten undervejs, kan man frekventere pizzeriaet lige ved siden af.

Til gengæld kan man spille billard og noget af tiden danse, for Trinity er også et diskotek, når det passer gæsterne at give aftenen gas med det. Det bliver nok især fredag og lørdag, hvor folk kan feste helt fra klokken 11 til klokken fem - altså henholdsvis lørdag og søndag morgen.

Torsdag er der åbent fra klokken 13 til 24, og om søndagen er der udskænkning fra klokken 11 til 19.

Ugens tre første hverdage holder Trinity lukket, men Bjørn Duch vil ikke udelukke, at det kan ændre sig.

- Nu må vi se. Det er lettere at udvide end at indskrænke åbningstiden, siger han.

Bjørn Duch (t.h.), der driver Bodega Sct. Hans i Viborg, er nu også medejer af den genåbnede Trinity Bodega i Frederiks. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Tilfredshed over hele linjen – Viborg FF matchede hård ukrainsk modstand

Annonce