Annonce
112

Bolig i midtbyen brød i brand: - Røgen stod ud af vinduerne

Mandag ved middagstid brød en bolig på Fynsgade i brand. Brandvæsnet fik hurtigt sat røgdykkere på sagen. Foto: Nicole Leicht Oszadlik

Viborg: Mandag ved middagstid drønede både politi, brandvæsen og en ambulance med fuld fart og sirener i midtbyen mod en villa, der var brudt i brand. På kort tid blev Boyesgade fyldt med blå blink og travle brandfolk, der hurtigt kunne konstatere, at noget ikke var, som det skulle være.

- Røgen stod ud af vinduerne på første sal, og derfor sendte jeg med det samme et hold røgdykkere ind i bygningen. Her tjekkede de som det første, at der ikke var nogen i bygningen, fortæller indsatsleder Vagn Erik Jensen.

Kort efter kunne røgdykkerne konstatere, at huset var tomt for mennesker, og slukningsarbejdet kunne gå i gang. Grundet alarmen og røgen fra branden blev det nærliggende Palads Hotel også evakueret for personale og gæster.

Brandvæsnet kunne mandag eftermiddag fortælle, at flammerne startede i køkkenet, men på daværende tidspunkt, kunne man ikke sige mere om, hvad der var sket. Politiet fortæller dog tirsdag morgen, at der er fundet en nedsmeltet elkedel, som muligvis kan være årsagen til branden.

Ilden var slukket på mindre end ti minutter, og ingen er kommet til skade i forbindelse med branden.

Annonce
Både politi, brandvæsen og en ambulance var til stede under branden.
Branden er opstået i køkkenet, men brandvæsnet kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse nærmere om årsagen.
Røgdykkerne skyndte sig med det samme at tjekke for eventuelle beboere i bygningen, men kunne hurtigt konstatere, at der ikke var nogen hjemme.
Foto: Nicole Leicht Oszadlik
Foto: Nicole Leicht Oszadlik
Foto: Nicole Leicht Oszadlik
Foto: Nicole Leicht Oszadlik
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Hansen, Busk, Flø eller... Hvem skal være Viborg FF's nye målmand?

Annonce