Annonce
Viborg

Bollerslev anker fængselsdom

Efter en nærmere gennemgang af dommen med sin forsvarer forventer Henrik Bollerslev at den bliver anket til Vestre Landsret.

Henrik Bollerslev finder dom i sag om parallelimport af USA-biler i den hårde ende og vil efter en granskning af dommens præmisser med sin forsvarer formentlig anke.

Annonce

En dom på 10 måneders fængsel finder Henrik Bollerslev i den grove ende, især når han stadig ikke mener at have gjort noget forkert i forbindelse med import af syv biler fra USA i 2006-2007.

»Jeg har endnu ikke gennemgået dommens præmisser med min forsvarer, men jeg kan ikke se andet, end at vi anker til Vestre Landsret,« siger Henrik Bollerslev.

I dommen gør retten meget ud af Skype-korrespondancer mellem Henrik Bollerslev og Jan Kalmar fra Car Trade Denmark som bevis på, at det blev planlagt at snyde Skat ved at holde prisen på de importerede biler nede med falske fakturaer.

»Som jeg også sagde i retten er det nemt at få noget til at se grimt ud, når man hiver sætninger ud af deres helhed,« siger Henrik Bollerslev.

Inden for et halvt år ventes det, at en anden sag med parrallelimport af flere hundrede biler kan afgøres ved Retten i Aalborg. Her er Henrik Bollerslev også tiltalt.

Henrik Bollerslev mener dog ikke at byrettens dom i Viborg giver et fingerpeg om udfaldet af Aalborg-sagen. Import af biler fra andre lande i Europa har et helt andet udgangspunkt end USA-bilerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flid for et godt formål

Annonce