Annonce
Sport

Bombe: Viborg FF fyrer sportschef

Jesper Larsen er færdig hos Viborg FF. Arkivfoto: Morten Dueholm

Viborg FF har valgt at stoppe samarbejdet med sportschef Jesper Larsen. Man er allerede i fuld gang med at lede efter en ny sportschef.

Annonce

Viborg: Jesper Larsen er efter halvandet år i stillingen færdig som sportschef hos Viborg FF.

Klubbens bestyrelse og direktør Morten Jensen har vurderet, at klubben har brug for en anden mand, hvis klubbens ambition om at blive en fast del af Superligaen skal indfries.

- På baggrund af vores evaluering er konklusionen, at vi ønsker en sportslig organisation med andre kvaliteter, end Jesper Larsen besidder. Vi takker ham for hans dedikerede indsats samt positive væsen, og ønsker ham det bedste for fremtiden, siger direktør Morten Jensen i en pressemeddelelse.

Klubben er allerede nu i fuld gang med at finde en afløser for Jesper Larsen.

- Vores rekrutteringsarbejde med at finde en ny sportschef er begyndt, og vi skal finde en person, der sammen med resten af organisationen i første omgang kan være med til at sikre oprykning, og dernæst i fremtiden sørge for at nå vores overordnede målsætning om igen at blive en fast del af Superligaen, siger VFF-direktøren.

Jesper Larsens opgaver fordeles foreløbigt ud på resten af organisationen.

Annonce

Ikke enig - men accepterer

Jesper Larsen slår i pressemeddelelsen fast, at han ikke er enig i beslutningen, men han accepterer, at det er en del af fodboldens verden.

- Jeg er ikke enig i beslutningen, men efter 14 et halvt år i jobbet som sportschef, så kender jeg også gamet, og må tage direktørens og bestyrelsens valg til efterretning. Jeg ønsker alt det bedste for klubben på dens videre færd, siger Jesper Larsen, som er tilfreds med det arbejde, som han har gjort i klubben, siden han tiltrådte 1. august 2017.

- Generelt set har min tid i Viborg FF været fantastisk. Jeg er stolt af den sportslige turnaround, vi har lavet i det seneste halvandet år, og jeg er tilfreds med de resultater, vi har skabt sammen på førsteholdet og i ungdomsregi, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Bach Gruppen anmelder tidligere ansatte til politiet: - Det er svært at sætte ord på, hvor rystede vi er

Annonce