Annonce
Viborg FF

Bonde: Fremad Amager ligger fint til os

Jakob Bonde har respekt for Fremad Amager, men mener, det er et hold, som ligger godt til Viborg FF. Arkivfoto: Morten Dueholm

Viborg: Jakob Bonde har både optrådt i midterforsvaret og på midtbanen for Viborg FF i denne sæson. I sæsonens første møde med Fremad Amager spillede han i forsvaret, og han er opmærksom på, at holdet fra Amager har noget fart i den offensive linje.

- Når vi har bolden og forhåbentlig får lagt noget pres på dem, så skal vi stå godt i vores restforsvar. De er gode på omstillinger og har nogle hurtige folk, siger Jakob Bonde.

Ser du Fremad Amager som en ubehagelig modstander?

- Det er et godt hold, som vi har respekt for, men ikke mere, end vi føler, at vi godt kan være med. Det er et hold, som ligger fint til os, og jeg synes, at vi var klart bedst, da vi mødte dem på udebane. Så jeg er fortrøstningsfuld, siger Jakob Bonde, som er glad for, at Viborg FF fik indlagt en træningskamp mod Randers FC i landskampspausen.

- Jeg synes, at vi har haft mange gode træningspas herude, men 12 dage uden kamp ville være lang tid. Derfor var det vigtigt med træningskampen mod Randers, hvor alle kom i kamp og på den måde kunne holde momentum.

Viborg FF har vundet de seneste fire opgør mod Fremad Amager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Christian Sørensen efter to kampe og et point: - Lang pause er ingen undskyldning

Annonce