Annonce
Rund om Viborg

Borgerejet butik har fundet sin nye købmand

Kenneth Bay Jul bliver ny købmand i Rødding. Arkivfoto

Rødding: Røddings kommende købmandsforretning, der er et anpartsselskab stiftet af byens borgere, har fundet den købmand, der skal stå bag disken i forretningen. Det bliver en mand, som bor i Rødding i forvejen, nemlig den 40-årige Kenneth Bay Jul.

Ugeavisen Landsbyerne kan fortælle, at Kenneth Bay Jul har arbejdet i branchen det meste af sit liv, lige siden han som 15-årig blev ansat som flaskedreng i det daværende Dreisler Storkøb i Viborg. Her blev han også uddannet som salgsassistent.

De seneste 12 år har Kenneth Bay Jul arbejdet i Fakta-kæden, heraf de seneste fem år som butikschef i Fakta på Gl. Aarhusvej i Viborg. Her har han været med til at bygge butikken op fra grunden, ligesom det bliver tilfældet i Rødding.

Kenneth Bay Jul har selv været med i butiksgruppen, der stod bag etableringen af købmandsbutikken i Rødding, men dengang var det bestemt ikke med tankerne om, at han også skulle være forretningens købmand, fortæller han til Landsbyerne. Undervejs fik han imidlertid lyst til at blive selvstændig og besluttede sig til sidst for at springe ud i det.

Kenneth Bay Jul har boet i Rødding i 12 år sammen med sin kone Louise, og parret har to børn.

I øjeblikket arbejder købmandsbutikkens bestyrelse sammen med cirka 50 frivillige med at renovere butikken. Det er planen, at forretningen åbner den 1. oktober.

Købmandsbutikken i Rødding indrettes i den tidligere brugs, som lukkede i december sidste år. Arkivfoto
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Annonce