Annonce
Rundt om Viborg

Borgerforening udskyder sine aktiviteter

Årets generalforsamling i Løgstrup Borgerforening holdes i Løgstrup Hallens cafeteria den 1. marts og ikke den 25. januar, som oprindeligt planlagt. Arkivfoto: Preben Madsen
Annonce

Løgstrup: Corona-restriktionerne får Løgstrup Borgerforening til at udsætte nogle af de aktiviteter,  der var planlagt i januar og i begyndelsen af februar.

Det gælder foreningens generalforsamling, der skulle have været holdt den 25. januar. Den er nu udsat til den 1. marts med tilmeldingsfrist den 22. februar. Starten på foreningens kreative aftener var planlagt til den 16. januar, men  er udsat til den 2. februar.

Foreningen havde også planlagt et foredrag med Jørgen Breum Sørensen den 1. februar, men det bliver nu i stedet den 19. april, at Jørgen Breum Sørensen fortæller om sit liv som politimand i blandt andet Københavns uropatrulje.

Løgstrup Borgerforening skriver på Facebook, at man ind til videre holder fast i den planlagte ginsmagning den 1. marts. Den kan også blive skubbet længere hen på året, men skal under alle omstændigheder nok blive holdt, forsikrer foreningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce