Annonce
Rundt om Viborg

Borgergruppe sørger for foredrag og underholdning i Rødding

Der var fyldt i Røddinghus, da Emil Erichsen holdt foredrag. Privatfoto

Fire frivillige Rødding-borgere er gået sammen om at arrangere kultur-tilbud til byens borgere.

Annonce

Rødding: En gruppe på fire Rødding-borgere har sørget for, at byens borgere får tilbudt en række nye foredrags- og underholdnings-arrangementer i løbet af året. De fire frivillige har oprettet Rødding Event, som er en gruppe under Rødding Lokalråd. Formålet er at tilbyde spændende og underholdende foredrag og arrangementer to-tre gange om året. Samtidig vil de også vise omverdenen, at Rødding er en by i udvikling og en by med mange frivillige kræfter og tilbud, fortæller Martin B. Nielsen.

Ud over ham består gruppen af Kristian Højgård, Kim Bloch og Michael Madsbjerg.

Gruppens første foredrags-arrangement var med Emil Erichsen fra tv-programmet "Kurs mod fjerne kyster". Gruppen havde længe arbejdet på at få Emil Erichsen til Rødding, og byen blev et af de første steder, hvor han holdt foredrag - faktisk dagen efter den sidste sæson af "Kurs mod fjerne kyster". Der blev udsolgt til foredraget på fire dage, og arrangementet blev en stor succes.

Næste foredragsaften er planlagt. Det bliver med bloggeren, tv-værten og entertaineren Thomas Skov, som i Røddinghus underholder med "Forskellen på mænd og kvinder" torsdag den 25. januar klokken 19.

"Vi mener, at Thomas er en sjov og underholdende person, som helt sikkert også vil kunne trække mange gæster i en bred målgruppe. Det er vi heldigvis ikke ene om at mene, da halvdelen af de 150 billetter allerede er solgt," skriver Martin B. Nielsen til folkebladet.

Gruppen er i gang med at planlægge det næste arrangement efter besøget af Thomas Skov og håber, at rækken af succeser kan fortsætte. Overskuddene fra foredragene går til nye arrangementer eller støtte til tiltag i Rødding.

Thomas Skov er næste foredragsholder i Rødding. Han skal underholde med "Forskellen på mænd og vinder".
Annonce
Annonce
Viborg

Faldende elevtal skyld i nedskæringer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Man gjorde Viborgs børn fortræd

Annonce