Annonce
Bjerringbro

Borgmester: Flaget er et særligt bevis

Lille Oliver Lauge Dam fik lov til at hjælpe borgmester, Torsten Nielsen og børnehaveleder. Torben Kjølhede med at hejse flaget. Foto: Christine Krüger Hansen

Gudenådalens Fribørnehave hejste onsdag eftermiddag det grønne flag i deres grønne og hyggelige børnehave.

Bjerring: Som et tegn på, at Gudenådalens Fribørnehave i Bjerring om nogen fortjener det grønne flag, skinnede solen ned på børnehavens fine nyttehave, hvor masser af friske grøntsager var vokset frem denne onsdag eftermiddag, hvor borgmester Torsten Nielsen (K) kom på besøg bærende på en hel særlig gave.

Gaven fik unge Oliver Lauge Dam lov til at åbne, efter at både børnehaveleder, Torben Kjølhede og Torsten Nielsen hver havde holdt en lille tale.

I talen kom Torben Kjølhede ind på en stor del af de mange aktiviteter som børnehaven har kastet sig over i løbe af det sidste års tid for netop i dag at kunne hejse flaget, der også viste sig at være, hvad Oliver Lauge Dam lidt senere ivrigt pakkede ud.

- Vi skal have hejst det grønne flag i dag, og det er fordi vi har være så gode til at tage på tur, finde insekter, passe vores have og lave spændende eksperimenter, sagde Torben Kjølhede, der huskede at takke personalet, der som han sagde: - Virkelig gør en indsats og kæmper for at børnene kommer ud hver evig eneste dag.

Inden flaget blev hejst, blev der også sunget en rigtig natur-sang.

Køkkenhaven

Der blev også tid til en sang, som børnene selv havde været med til at komponere, inden borgmesteren tog ordet og sagde tak for indbydelsen:

- Det er en speciel dag for jer i dag, og flaget er et bevis på den særlige indsats i har gjort. I har haft emneuger om natur og science, luget, høstet og spist fra jeres køkkenhave - alt sammen en del af de gode rammer som vi ved giver et godt og sundt børneliv, sagde Torsten Nielsen, inden han sammen med Torben Kjølhede og Oliver Lauge Dam hejste det grønne flag.

Så blev der klappet og børn, forældre og personale kunne gå ned i den anden del af legepladsen, hvor der i bålhytten var tændt op og gjort klar til servering af pølser og brød.

- Vi er rigtig glade for, at vi i dag kan hejse flaget, og vi har i den forbindelse virkelig haft mange gode oplevelser og aktiviteter omkring naturen. Og kunne vi ikke komme ud i vinter, på grund af vejret, har vi holdt særlige science-dage om formiddagen, hvor børnene eksempelvis er blevet introduceret for tøris, og vi har haft om vand, og dets tre forskellige former nemlig is, damp og i flydende form, fortalte Torben Kjølhede.

Borgmster Torsten Nielsen havde en blød pakke med, som Oliver Lauge Dam fik lov til at åbne.
Der synges og leges....
Og så af sted...flaget skal hejses.
Foruden borgmester og personale var en del forældre også mødt op for at overvære begivenheden.
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Annonce