Annonce
Sport

Borup henter serie 1-træner hos Viborg FF

Svend Aage Kristensen er ny træner for Borup IF. Privatfoto

Efter flere års samarbejde med René Kjærsgaard skal Svend Aage Kristensen nu stå på egne ben som førsteholdstræner hos Borup IF.

Låstrup: Borup IF har hentet noget af en trænerkapacitet til klubbens hold, der aktuelt spiller i serie 3 og serie 4.

Efter nytår tiltræder Svend Aage Kristensen på en kontrakt gældende for hele 2019. Han afløser dermed den nuværende træner Niels Klausen.

Svend Aage Kristensen er netop nu serie 1-træner hos Viborg FF, men føler altså, at tiden er den rette til et skifte. Han har igennem rigtig mange år haft et samarbejde med René Kjærsgaard. Sammen har de været trænere hos Overlund, Tjele Vest Sport og senest altså Viborg FF, hvor de har været med til at føre VFF op i danmarksserien med førsteholdet og serie 1 med andetholdet.

- Borup Idrætsforenings bestyrelse og klubbens fodboldudvalg er stolt over at kunne præsentere en så rutineret træner, kendt i vide fodboldkredse, til at stå i spidsen for klubbens førstehold. Klubben har rigtig mange helt unge spillere på de nuværende serie 3 og serie 4 hold, så der er både et ungt spillermateriale og en bred trup at bygge videre på for den nye træner, skriver klubben i en pressemeddelelse.

41-årige Svend Aage Kristensen bor i Viborg. Han har en lang spillerkarriere bag sig, hvor han i en årrække var danmarksseriespiller, ligesom han også har opnået at blive dansk mester i indendørs fodbold. Trods den fodboldmæssigt fremskredne alder har han så sent som i år været med på VFF's danmarksseriehold.

I Borup får han Flemming Lund som assistent.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce