Annonce
Kultur

Brødrene Garmark og Morten Remar spreder uhygge på Facebook

- Vores krimi er stærkt inspireret af engelsk hyggekrimi som Barnaby, og i et nærmest kortroman format, lidt som Sherlock Holmes, små fortællinger om store skæbner med en stærk hovedperson og hans makker i fokus, forklarer Stephan Garmark (til venstre). Til højre er det David Garmark, og i midten Morten Remar. Pressefoto
Brødrene David og Stephan Garmark fra Haderup har slået sig sammen med Morten Remar fra bandet Back to Back om en Facebook-krimi, som man gratis kan lytte til fra fredag aften.

Der findes næppe den voksne dansker, der ikke kan nynne med på hitsangen "Jonathan" fra 1989 med duo'en Back to Back.

Det er nok færre, der ved, at sangeren og sangskriveren Morten Remar fra Back to Back faktisk er en habil krimiforfatter.

Men det ved brødrene David og Stephan Garmark, der stammer fra Haderup, men som i dag bor henholdsvis i København og Aarhus. De skriver også krimier.

Nu har de tre dannet remargarmark på Facebook, hvor de fredag den 2. april debuterer med første afsnit i en gratis Facebook-krimi, som man kan følge med i ni aftener i træk.

- Første af ni afsnit sendes ud på vores fælles side den 3. april klokken 20 og frem og til og med den 11. april. Ganske gratis - det er vores bidrag til det hårdt prøvede og forhåbentligt isolerede folk, siger David Garmark.

Krimien vises som et videoklip, hvor de hver især læser et kapitel af "Døden på havet" op.

Annonce

Mord i Hirtshals

"Døden på havet" handler om en ung kvindelig fisker, der dør ved mystiske omstændigheder under en storm på åbent hav. Drabsefterforsker Dirk Hoffmeyer og hans makker Jørgen Olsen tager til Hirtshals for at opklare, hvad der er sket. I første omgang tror de, at der er tale om en arbejdsulykke, men det viser sig snart, at der måske er mere på spil, og at offeret havde skeletter i skabet.

Det er den første historie om Dirk Hoffmeyer, eller Hoff, som han bliver kaldt, men forfatterne planlægger flere snarest.

- Det hele startede med, at jeg likede et billede, som Morten Remar havde lagt op på Facebook og skrev i kommentarfeltet, at jeg savnede ham og var ked af, at jeg ikke fik mit halvårlige Morten-fix, nu da Krimimessen i Horsens desværre blev aflyst. Morten ringede kort efter til mig og foreslog, at vi sammen kunne skrive en form for stafetkrimi på Facebook for at tilbyde vores læsere lidt hyggekrimi i denne svære tid. Jeg ville selvfølgelig gerne arbejde sammen med Morten, og vi fik David med med det samme. David og jeg har jo skrevet sammen før, så det var helt oplagt at vi skulle være et trekløver. Og det er gået supergodt, fortæller Stephan Garmark fra Aarhus.

Søg på remargarmark på Facebook, så dukker siden op, og du kan lytte med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Da fodbolden rullede igen: Midtbyen levede, mens stadion lå øde

Viborg

Hospitalsledelsen kommenterer på 'stormvejr' i nyhedsbrev til medarbejderne

Annonce