Annonce
112

Brand i Tange: Brandvæsenet arbejder stadig

Intet stod til at redde, da brandvæsenet nåede frem til branden i Bjerringbro. Foto: Midtjysk Brand og Redning

Tange: Slukningsarbejdet var søndag morgen stadig i gang på Nørrehedevej ved Tange, efter Midtjysk Brand og Redning natten til søndag omkring klokken 1.30 modtog en melding om en gårdbrand.

- På vej mod Bjerringbro får vi at vide, at det er brand i et halmoplag. Allerede på den firesporede vej omkring Rødkærsbro kan vi se lysskæret over Tange, og der kan vi konstatere, at det er en rimelig voldsom brand, fortæller indsatsleder Jesper Hesselberg.

Der var gået ild i en 1200 kvadratmeter stor halmlade, og tagkonstruktionen var stort set kollapset, da brandvæsenet nåede frem. Indsatslederen vurderede dermed, at der ikke var noget, der kunne reddes, og satte i stedet gang i arbejdet med at begrænse branden.

Knap otte timer senere var brandvæsenet stadig til stede for at kontrollere slukningsarbejdet, og Jesper Hesselberg anslog, at det ville fortsætte til langt ud på dagen.

- Der var ingen mennesker i fare, men halmen, en mejetærsker og hallen er gået op i røg, siger han.

Mandag morgen forlod brandvæsenet adressen ved Tange, hvor de op til 600 bigballer mere eller mindre var brændt ud. I løbet af mandagen vil politiet fortsætte med at foretage undersøgelser, som skal klarlægge en årsag til den store brand.

Årsagen til branden er endnu ukendt, men politiet tager fat på arbejdet i næste uge. Foto: Midtjysk Brand og Redning
Brandfolkene fik leveret forplejning tidligt søndag morgen i det nyopbyggede køretøj D6. Foto: Midtjysk Brand og Redning.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce