Annonce
Rundt om Viborg

Brand: Sommerhus udbrændte til soklen

Viborg-brandfolkene kunne mandag aften ikke redde et brændende sommerhus i Hjarbæk. Billedet er fra en anden husbrand. Arkivfoto: Axel Schütt/ Ritzau Scanpix


Annonce

Hjarbæk: Ilden stod som et stort hav ovenud og ud ad vinduer og døre, da en brandindsatsleder plus en brandbil og to vandvogne med til sammen otte mand mandag aften ved 19-tiden ankom til et sommerhus på Blishønevej i Hjarbæk.

Huset stod derfor ifølge indsatslederen, Vagn Erik Jensen, ikke til at redde. Brandfolkene kunne kun kontrollere og slukke - under hensyntagen til blandt andet at kunne identificere en brandårsag. Mandag aften var der ikke noget, som pegede i en særlig retning.

Der var ingen mennesker eller dyr i det brændende hus - endsige fare for nogen i området. Og Vagn Erik Jensen fortæller, at selv om branden var voldsom, var ingen andre bebyggelser i sommerhusområdet ved at komme i fare.

Vagtchefen hos Midt og Vestjyllands Politi oplyser, at årsagen til sommerhusbranden i Hjarbæk indtil videre er ukendt, men at årsagen i den kommende tid skal søges klarlagt gennem undersøgelser på stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Solo-udstilling i Pakhuset

Leder

Måske kan vi nå at redde landsbyerne

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce