Annonce
112

Brandalarmen gik på transformatorstation: Kan skyldes kortslutning

Brandvæsenet rykkede mandag morgen ud til en transformerstation på Aalborgvej nord for Viborg. Arkivfoto: Morten Dueholm.
Annonce

Viborg: Det var formentlig en kortslutning, der mandag morgen fik brandfolkene fra Viborg Brandstation til at rykke nogle kilometer nordpå til en transformerstation på Aalborgvej 140.

Alarmen på stedet gik omkring klokken 7.30, og da udrykningspersonalet lidt senere ankom til bygningen, kunne man ganske rigtigt konstatere, at der var masser af røg i rummet - men altså ikke de store flammer. Det fortæller indsatsleder Anders Dahl Jensen fra Midtjysk Brand og Redning.

- Der har været en brand herinde. Jeg tror ikke, den har været særlig stor, men der har været noget kortslutning, som har givet en del røg i bygningen, som vi er ved at ventilere ud nu, sagde han, da folkebladet talte med ham kort før klokken otte.

Indsatslederen regnede ikke med, at branden ville få konsekvenser for energiforbrugerne i området, og han kunne ikke komme brandårsagen nærmere, end at han gættede på, at der måtte være sket en kortslutning - formentlig i styringstavlen.

Anders Dahl Jensen regnede med, at arbejdet med at blæse de sidste røgrester ud af bygningen, ville kunne afsluttes omkring klokken 8.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK

Skidt spil - men lærerig og brugbar træningskamp for Viborg HK

Annonce