Annonce
112

Pedel opdagede kraftig røg i låst rum på skole

Før klokken syv onsdag morgen opdagede en pedel på Sødalskolen i Rødding, at der udviklede sig kraftig røg i et lokale på skolen. Arkivfoto: Morten Dueholm.
Annonce

Rødding: Onsdag morgen rykkede brandvæsenet ud til Sødalskolen i Rødding. Her havde en pedel kort før klokken syv opdaget, at der udviklede sig kraftig røg i et lokale.

Brandfolkene ankom til skolen på Meldgårdsvej omkring klokken 7.15, og her kunne man konstatere, at et klublokale, som bliver brugt af skolens SFO, var fyldt med røg.

- Vi så ingen synlige flammer, men der var masser af røg, så vi satte nogle folk ind, siger indsatsleder Anders Dahl Jensen fra Midtjysk Brand og Redning.

Branden havde tilsyneladende kvalt sig selv, men røgen havde spredt sig til nogle tilstødende klasselokaler. Derfor bestod brandfolkenes arbejde onsdag morgen særligt i at blæse al røgen ud af bygningerne.

Indsatslederen kan ikke sige noget om, hvad branden skyldes.

- Vi har ikke noget bud på en brandårsag, men politiet er herude og overvejer brandefterforskning på bygningerne. Der er ikke noget, der tyder på, at der har været indbrud, siger han.

Anders Dahl Jensen gætter på, at branden har været i gang i mellem to og fire timer, inden brandfolkene ankom til skolen. Ingen personer har været i fare under branden på Sødalskolen.

Skolens elever og personale mødte op på skolen til normal tid - men brandfolkene har afspærret en del af bygningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce