Annonce
Viborg FF

Brandhof er blevet en del af en trio: Det er en spændende midtbane

Frederik Brandhof vil fortsætte på samme måde under den nye træner. Foto: Johnny Pedersen
Annonce

Viborg: Det er en glad og tilfreds Frederik Brandhof, som nu kan se frem mod sæsonpremieren på fredag mod FC Roskilde.

Den 23-årige midtbanespiller har fundet sig fint til rette under den nye cheftræner Jacob Neestrup, og der ser ikke ud til at være tvivl om, at Brandhof holder fast i den startplads, som han erobrede i foråret, hvor Steffen Højer var chefen.

- Jeg tror, at det bliver en god sæson, og jeg synes, at Jacob er kommet med nogle rigtig spændende tiltag. Vi spiller en ny formation, som gør, at vi har lidt flere aftaler i forhold til de rum på banen, vi gerne vil ramme, og hvordan løbene for hinanden skal være. Jeg tror, at det vil komme os til gode i denne sæson, og jeg er meget fortrøstningsfuld inden den første turneringskamp, sagde Frederik Brandhof efter 1-0-sejren over Skive IK i den sidste testkamp.

Det virker til, at Brandhof kommer til at spille på en tremands-midtbane sammen med sin sædvanlige makker centralt, Jeppe Grønning, og så nyerhvervelsen Christian Sørensen, som scorede sejrsmålet mod Skive.

- Det er en spændende midtbane, hvor vi kan lidt af hvert. Der er nogle forskelligheder i vores spil, som kan blive en god sammensætning, sagde Frederik Brandhof, som ikke mener, at hans rolle på holdet har ændret sig det store, selv om der er kommet ny træner.

- Jeg vil altid prøve at gøre mit bedste, og jeg skal fortsætte med at komme i de løb fra midtbanen, som er svære at dæmme op for og kan gøre ondt på modstanderholdet, sagde Frederik Brandhof.

Frederik Brandhof skiftede til Viborg FF i sidste sæsons vinterpause.

Kampen i tal

Viborg FF - Skive IK 1-0 (1-0)

Fodbold, træningskamp

Mål: 1-0 Christian Sørensen (38.)

Advarsler: Simon Trier, Lars Kramer, Frederik Brandhof, Jeppe Grønning

VFF's startopstilling (4-2-3-1): Can Dursun (46. Lucas Lund) - Mikkel Knudsen, Simon Trier (46. Nikko Boxall), Lars Kramer, Alexander Fischer (84. Jacob Dehn) - Frederik Brandhof, Jeppe Grønning - Christian Sivebæk (46. Tobias Bech), Christian Sørensen (78. Mads Kjellerup), Jeff Mensah (76. Casper Gandrup) - Mikkel Agger (69. Jonatan Frimann)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce