Annonce
Rund om Viborg

Brandstationen i Stoholm slår dørene op

Der mangler deltidsbrandmænd hos Midtjysk Brand og Redning, og derfor holder stationen i Stoholm åbent hus på lørdag. Arkivfoto: Morten Pedersen
Brandstationen i Stoholm mangler deltidsbrandfolk, og derfor holdes på lørdag åbent hus på den lokale station.

Stoholm: Brandstationen i Stoholm holder åbent hus på lørdag den 15. juni mellem 11.00 og 14.00. Der er åbent hus i anledning af, at brandstationen mangler deltidsbrandfolk, så har du eller en, du kender, interesse i at blive deltidsbrandmand eller -kvinde, så kig forbi og hør nærmere, lyder opfordringen fra den lokale brandstation.

Det er ikke kun stationen i Stoholm, der mangler deltidsbrandfolk. I Viborg Kommune er der mulighed for at blive en del af deltidsberedskabet, hvis man bor i nærheden af brandstationerne i Møldrup, Viborg, Ørum, Bjerringbro, Karup og altså i Stoholm.

Som deltidsbrandmand tilkaldes man, når der opstår en hændelse, hvor der er behov for beredskabet. Det kan være brand, trafikulykker, miljøforureninger eller redning i søer, havne og åløb, skriver Midtjysk Brand og Redning i et opslag på Facebook.

"Vi løser en bred vifte af samfundsvigtige opgaver. Det er derfor vigtigt, at du som deltidsbrandmand er i stand til at kunne møde og afgå fra brandstationen indenfor fem minutter. Du skal derfor være bosat eller arbejde tæt på en af vores brandstationer," hedder det blandt andet i opslaget.

Der er også informationsmøde på stationen på Industrivej 3 i Viborg tirsdag den 18. juni, hvor man kan møde nuværende deltidsbrandmænd, der kan fortælle mere om arbejdet som deltidsbrandmand.

Stationen i Stoholm ligger på Højlundsvej 2.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK For abonnenter

Karakterbogen: Flere spillere scorer højt efter forgæves fight

Annonce