Annonce
112

Brandvæsenet rykkede ud: Mystisk brand i tidligere postcentral var påsat

Mandag eftermiddag brændte det i den tidligere postcentral på Morvillesvej. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Politiet fortæller tirsdag morgen, at der er tale om en påsat brand, efter Midtjysk Brand og Redning omkring klokken 16.45 mandag rykkede ud til den tidligere postcentral på Morvillesvej i Viborg, efter at en årvågen forbipasserende havde slået alarm.

Brandfolkene fik hurtigt slukket ilden, men der var en hel del røg i bygningen.

- Vi er i øjeblikket ved at røg-udlufte, så politiet kan komme ind og vurdere, hvad der er sket. Det er i hvert fald mærkeligt, at der går ild i møbler midt inde i bygningen, sagde indsatsleder Jesper Hesselberg til folkebladet mandag eftermiddag.

Det brændte i en sofa, som stod måske 80 meter inde i den store og tomme bygning. Postcentralen har stået tom i adskillige år. Politiet fortæller, at branden er startet i en telefonbog, og at den med stor sandsynlighed er påsat af unge mennesker, der har skaffet sig adgang til bygningen. Der er dog endnu ikke nogen mistænkte i sagen.

Politiet oplyser, at man har optaget rapport i sagen, og at der ikke er tvivl om, at branden er påsat. Som vagthavende konstaterer, så begynder en sofa ikke at brænde af sig selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce