Annonce
112

Brandvæsenet rykkede ud: Mystisk brand i tidligere postcentral var påsat

Mandag eftermiddag brændte det i den tidligere postcentral på Morvillesvej. Arkivfoto: Morten Dueholm

Viborg: Politiet fortæller tirsdag morgen, at der er tale om en påsat brand, efter Midtjysk Brand og Redning omkring klokken 16.45 mandag rykkede ud til den tidligere postcentral på Morvillesvej i Viborg, efter at en årvågen forbipasserende havde slået alarm.

Brandfolkene fik hurtigt slukket ilden, men der var en hel del røg i bygningen.

- Vi er i øjeblikket ved at røg-udlufte, så politiet kan komme ind og vurdere, hvad der er sket. Det er i hvert fald mærkeligt, at der går ild i møbler midt inde i bygningen, sagde indsatsleder Jesper Hesselberg til folkebladet mandag eftermiddag.

Det brændte i en sofa, som stod måske 80 meter inde i den store og tomme bygning. Postcentralen har stået tom i adskillige år. Politiet fortæller, at branden er startet i en telefonbog, og at den med stor sandsynlighed er påsat af unge mennesker, der har skaffet sig adgang til bygningen. Der er dog endnu ikke nogen mistænkte i sagen.

Politiet oplyser, at man har optaget rapport i sagen, og at der ikke er tvivl om, at branden er påsat. Som vagthavende konstaterer, så begynder en sofa ikke at brænde af sig selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Cafe-foredrag om "De hvide busser"

Viborg FF For abonnenter

Et hårdt slag er blevet vendt på hovedet - målmand vil stå endnu skarpere til juli

Annonce