Annonce
Viborg

Brian Wiborg er ny formand i museernes videnscenter for digital formidling

Viborg Museums chef, Brian Wiborg, er tiltrådt som bestyrelsesformand for Mmex - Museernes videnscenter for digital formidling. Pressefoto
Annonce

Navne: Brian Wiborg, der er museumschef på Viborg Museum, har fået ny post, efter han har overtaget stafetten fra Ingeborg Svennevig, direktør på De kulturhistoriske museer i Holstebro Kommune. Han er således blevet formand for Mmex.

Mmex er museernes uvildige bygherrerådgiver og produktionsleder inden for digitale museumsudstillinger.

Ingeborg Svennevig var formand i overgangsperioden, fra at Mmex var et projekt støttet af Kulturstyrelsen og Region Midtjylland til nu, hvor Mmex er en non-profit forening med 75 medlemmer, og som fungerer uden offentlig støtte.

- Mmex har de seneste år virkelig vist sit værd i den danske museumsverden. Mange museer har brug for dygtig rådgivning for at skabe bedst mulige og mest økonomieffektive udstillinger, og behovet for at have en neutral partner med ombord med dyb indsigt i digital formidling bliver kun større i fremtiden, siger Brian Wiborg og tilføjer:

- Jeg glæder mig rigtig meget til at deltage i udviklingen af dette som formand for Mmex's bestyrelse sammen med resten af bestyrelsen og Mmex's dygtige medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce