Annonce
Sport

Brikkerne falder på plads i nyt håndbold-samarbejde

Den nye spilledragt er endnu ikke taget helt i brug, men flere og flere brikker falder på plads i samarbejdet mellem Stoholm og Viborg. Foto: Morten Dueholm
Det er endnu i sin ganske spæde start, men flere og flere brikker falder på plads i herresamarbejdet mellem Stoholm og Viborg.

Stoholm: Der vil altid være knaster, der skal høvles af og uforudsete ting, som ingen har tænkt over, når et nyt stort samarbejde endegyldigt skal sættes i søen.

Sådan har det også været i forbindelse med herresamarbejdet mellem Stoholm og Viborg HK, der fra denne sæson skal optræde under navnet Stoholm Viborg Håndbold på herresiden.

Men som sæsonen nærmer sig er flere og flere brikker ved at falde ned på de rette pladser.

Stoholms sportschef Carsten Andersen er i hvert fald meget positiv efter at have været en af dem, der har arbejdet intenst de seneste måneder.

Eksempelvis glæder han sig over, at flere af Viborgs sponsorer har meldt sig ind i erhvervsklubben i Stoholm, og at sponsorerne generelt har taget rigtig godt imod nyheden om det nye samarbejde.

Stoholm Viborg Håndbold har lavet et sponsorprospekt, hvor eksempelvis borgmester Ulrik Wilbek udtaler sig positivt om samarbejdet.

- Vi møder simpelthen en indstilling, der fortæller os, at det er det rigtige projekt, vi har gang i, siger Carsten Andersen, der er utrolig glad for de mange positive tilkendegivelser.

Også en del af de mere praktiske ting begynder at falde på plads. 2. divisionsholdet i Stoholm skal fremover træne en del sammen med U19-holdet fra Viborg HK til gavn for begge parter.

Samtidig er der kommet styr på spilledragten, som også skal kombinere de to klubber. Emblemet rummer logoet fra begge klubber, spilletrøjen bliver hvid ligesom Stoholms, mens bukserne bliver grønne, som har været VHK's farve.

Allerede nu er det også fastlagt, at der i 2020 skal spilles et par 2. divisionskampe i Vibocold Arena. Faktisk ville Stoholm Viborg Håndbold gerne have spillet allerede her i efteråret, men på grund af Tinghallens ombygning har det ikke været muligt.

Der er også oprettet et divisionsudvalg, som arbejder i kulissen. Hertil kunne Carsten Andersen godt tænke et par personer mere, og rigtig gerne personer med VHK-baggrund.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Viborg For abonnenter

Efter nye undersøgelser af cyanid i Sønder Rind: Borgere må vente på en endelig afklaring

Viborg HK For abonnenter

Purungt supertalent brager ind på håndboldscenen: Vi skal huske at passe på hende

Annonce