Annonce
Bjerringbro

Brudene blev væk i 2020

Det er ikke mange brudekjoler Sabine Dyhr har solgt siden corona'en gjorde sin entré.  Foto: Morten Pedersen
Der er ikke blevet solgt mange brudekjoler hos Unique Kjoler i sidste sæson. Indehaver Sabine Dyhr håber på snarlig genåbning af samfundet.

Bjerringbro: Det har ikke været nemt at sælge brudekjoler i 2020. Det kan Sabine Dyhr, der er indehaver af brude- og konfirmationskjole-butikken Unique Kjoler, skrive under på.

- Jeg har stort set ingen omsætning haft i 2020, når vi taler brudekjoler, fortæller Sabine Dyhr, der heldigvis stadig har solgt en fin andel af konfirmationskjoler.

For mens konfirmationerne i stor grad blot blev flyttet til efteråret, hvilket også gør sig gældende i år, så blev de trods alt afholdt, og dermed skulle pigerne også have en kjole.

Sådan er det ikke gået med bryllupperne.

- Jeg har haft meget få brude. De har valgt at udsætte brylluppet helt, siger Sabine Dyhr, der dog nu kan mærke en lille forandring til det bedre.


Jeg lejede mig ind i en tom butik i Ringe på Fyn for en weekend i starten af december, og så lavede jeg en pop-op butik, hvor det lykkedes mig at få 100 bookinger til kjoleprøvning fordelt på to dage

Sabine Dyhr, indehaver af Unique Kjoler


- Jeg har haft besøg af en kommende brud i sidste uge, og har også en booking i denne uge, siger Sabine Dyhr, der forventer en såkaldt ketchup-effekt, når først samfundet for alvor åbner op igen.

Annonce

Sov godt

Hun kunne allerede sidste sommer mærke det lidt, da der kortvarigt blev åbnet.

- Der havde jeg brude, der ønskede sig kjoler med meget kort varsel. Det vildeste var en brud, der kom og kiggede på kjole tirsdag og skulle giftes fredag, fortæller Sabine Dyhr og smiler.

Hun kan også mærke på de kunder, der  har været i butikken for at kigge på brudekjoler i år, at de er optimistiske og tror på et juni-bryllup.

Sæsonen for brudekjoler starter i det sene efterår, og da der ikke kom noget rykind, valgte Sabine Dyhr i stedet at tage sagen i egen hånd.

- Jeg lejede mig ind i en tom butik i Ringe på Fyn for en weekend i starten af december, og så lavede jeg en pop-op butik, hvor det lykkedes mig at få 100 bookinger til kjoleprøvning fordelt på to dage, fortæller Sabine Dyhr, og fortsætter.

- Det var hårdt, og min medhjælper og jeg sov rigtig godt om natten, men det gav pote, og jeg solgte godt.

At det lige blev Ringe skyldes, at byen ligger midt på Fyn med lige langt fra Sjælland og Jylland.

- Jeg tog de nyeste af mine kjoler med samt dem der normalt er "bestsellers", i alt 150 styk, og så havde jeg fået min mand til at bygge tre prøverum, som jeg hurtigt kunne stille op i lokalet, fortæller Sabine Dyhr, der nu går og håber på lysere tider, og at der snart kommer gode nyheder vedrørende forsamlingsforbuddet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Dobbelt målscorer i stor VFF-sejr: Er mest ærgerlig over, at jeg ikke laver det tredje

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topscorer og legendekandidat blandt de bedste mod Fredericia

Viborg FF

VFF med sikker sejr i jubilæumsfejring: Deble tilbage på måltavlen

Annonce