Annonce
Viborg

Brudevals på ladegulvet: Ægtepar slog pjalterne sammen i hjemmelavet kirke

Laden lignede til forveksling en kirke. Foto: Privat
Udsigterne til uvejr fik Jan og Christina Kristensen til at lede efter alternative steder til deres vielse og efterfølgende bryllupsfest. Løsningen endte med at være en lade stillet til rådighed af brudens kusine og hendes mand.
Annonce

Viborg: Nogle ord, genstande og steder er uomtvisteligt associeret med romantik.

Levende lys, solnedgange og rosenblade vil de færreste nok være uenige i, er nært forbundet med kærligheden.

En lade med funktion som opbevaringsrum på en adresse mellem Ravnstrup og Finderup er derimod nok ikke umiddelbart øverst på nogen liste over omgivelser, der får hjertet til at springe et slag over.

Ikke desto mindre fik et nygift ægtepar ændret den opfattelse for de cirka 75 gæster til det bryllup, de holdt forrige lørdag. De havde nemlig grundet udsigterne til uvejr rykket både bryllupsfest- og ceremoni til brudens kusines lade.

Jan og Christina Kristensen hedder parret, som havde inviteret venner og familie til det lokations-mæssige utraditionelle bryllup.

- Alle gæsterne synes, at det var et fantastisk sted. Rummet kan også sagtens blive lidt kirke-agtigt, fordi det har de gammeldags vinduer og de hvide vægge. Så arrangementet blev simpelthen så godt, fortæller Jan Kristensen.


Alle gæsterne synes, at det var et fantastisk sted. Rummet kan også sagtens blive lidt kirke-agtigt, fordi det har de gammeldags vinduer og de hvide vægge. Så arrangementet blev simpelthen så godt.

Jan Kristensen, brudgom


Annonce

Skift med kort varsel

Parret fortæller, at laden normalt er hjem for blandt andet nogle havetraktorer.

På bryllupsdagen var der orgel, alter og knæfald.  Til parrets glæde var Finderup Kirke til stor hjælp og var også klar på at rykke hurtigt, da parret spurgte, om vielsen kunne flyttes.

- Det var lidt mindre end en uge inden, at brylluppet skulle finde sted, at vi spurgte præsten, om det kunne flyttes. Dagen efter kom præsten ud og godkendte, at det kunne være her, siger Jan Kristensen.

Men hvordan kommer man på den ide at flytte sit bryllup til en lade?

I dette tilfælde var det bruden Christinas kusine og hendes mand, som gav hende ideen.

- Jeg var derovre i en anden anledning, fordi de var med til at stå for maden. Der snakkede jeg om, at vi var frustrerede over vejret. Så foreslog min kusine, at vi kunne være der, men jeg tog det ikke rigtigt alvorligt på det tidspunkt. Ikke længe efter var vi igang med at pynte op, skaffe stole og gøre det hele klar, fortæller Christina Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

VFF sætter sig tungt på førstepladsen - slår Silkeborg i topopgør

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce