Annonce
Viborg FF

Brug for sammenhold og fællesskab: Viborg FF vil sælge støttepakker til tilhængerne

Viborg FF håber på hjælp fra de mange tilhængere, som følger klubben. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FF lancerer et støtteprojekt, som primært henvender sig til klubbens tilhængere, men hvor erhvervslivet også gerne må deltage. Håbet er at skaffe to millioner kroner, som kan hjælpe Viborg FF i en svær tid.
Annonce

Viborg: Mens fodbolden har ligget stille, har Viborg FF's administration brugt kræfter på at realisere et støtteprojekt, som primært henvender sig til klubbens fans.

Viborg FF sætter i den kommende tid en række særlige støttepakker til salg, og håbet er at hente to millioner kroner hjem. Flere af støttepakkerne vil inkludere en speciel t-shirt, som viser, at man har bakket op om klubbens tiltag i en svær situation.

- Vi vil gerne i en skarpere dialog med de mange fodboldinteressenter omkring klubben. Vi har nogle topengagerede kunder på erhvervsdelen, men vil vil gerne rette mere opmærksomhed på den almindelige tilskuer på stadion.

- Viborg FF er ikke en gennemsyret kapitalstærk klub, og vi vil gerne bevidstgøre, at det, der især skal bære den her klub på den videre vej, er sammenholdet og fællesskabet, siger Viborg FF's direktør Morten Jensen.

Med støttepakkerne følger en tekst, hvor Viborg FF beskriver årsagen til projektet.

Her kan man blandt andet læse, at Viborg FF er hårdt ramt af corona-krisen, og selv om fodbold i øjeblikket kan synes ubetydeligt i en situation, som også handler om liv og død, kan netop fodbolden og kærligheden til den lokale klub være noget af det, som holder os oppe og giver mod på tilværelsen.

Viborg FF's støttepakker

Viborg FF tilbyder en række støttepakker, som kan købes på vff.eventii.dk og via mobilepay.

Støttepakke for de 0-15-årige: Koster 100 kroner og inkluderer blandt andet et VFF-juniorlod, som giver chancen for at vinde forkellige præmier som eksempelvis en signeret spillertrøje samt en børnefødselsdag på Energi Viborg Arena.

Støttepakker for voksne: Der tilbydes pakker til 250, 500, 1000 og 5000 kroner. De tre sidstnævnte indeholder blandt andet en speciel VFF-trøje samt et antal lodder, som giver chancen for at vinde eksempelvis en ultimativ fanoplevelse.

Køber du en støttepakke får du dit navn på vff.dk.

Annonce

Brug for indtægter

Viborg FF tror på, at klubben nok skal komme stærkt ud på den anden side af denne krise, så viborgenserne igen kan grine, græde og juble sammen gennem fodboldoplevelser på Energi Viborg Arena - og stadig drømme stort om oprykning.

Den tro bygger klubben på de tusindvis af tilhængere, der har Viborg FF i hjertet, og håbet er, at rigtig mange vil bakke op i den svære tid ved at købe én af de støttepakker, som alle indeholder en billet til førsteholdets næste hjemmekamp med tilskuere. Her ønsker Viborg FF at skabe en stor fest.

- Det er altid svært at sige, hvordan det vil blive modtaget, men vi har efter bedste evne forsøgt at skabe noget, som kan ramme bredt, og som mange forhåbentlig vil bakke op om, siger Morten Jensen, som ikke lægger skjul på, at der er er tale om en støtteaktion, der skal hjælpe klubben.

- Vi skal omsætte nogle varer, for at holde virksomheden kørende, og vi er udfordret på de normale kommercielle forhold. Vi har ikke de indtægter, som vi gerne havde set komme, siger VFF-direktøren.

Viborg FF har for nylig måttet sætte det årlige spinning-event på standby. Her plejer klubbens samarbejdspartnere at aktivere deres netværk og svede penge hjem til klubkassen. Sidste år gav arrangementet 2,5 millioner kroner. Det var i år planlagt til den 25. april, men er nu i bedste fald udsat til juni. VFF-spinning sikrer normalt cirka 10 procent af Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S' årlige kommercielle indtægter.

Annonce

Fans som ambassadører

De nye støtteprojekt er som nævnt primært rettet mod tilhængerne, men Viborg FF tilbyder også pakkerne til virksomheder, som allerede er samarbejdspartnere.

- De må rigtig gerne være med, hvis de er interesserede, men det er også vigtigt at pointere, at de i forvejen er gode købende kunder hos os, siger Morten Jensen.

Han fortæller, at Viborg FF vil henvende sig til nogle af de mest loyale fans, som forhåbentlig kan blive en slags ambassadører for projektet og få familie, venner og bekendte til også at støtte op om det.

- Vi håber, at der kan blive løftet i flok, og at dette projekt bliver en kæmpe succes, siger Morten Jensen, som slår fast, at han helst ser, at Viborg FF er en bredt funderet klub.

- Men det betyder ikke, at vi ikke gerne vil have nye investorer ind, siger direktøren, som ikke vil kommentere på, om klubben har behov for, at eksempelvis medlemmer af bestyrelsen skyder nogle penge i klubben.

Nu handler det først og fremmest om at få det nye støtteprojekt til at blomstre.

Viborg FF kom ud af det seneste regnskabsår med et minus på 4,27 millioner kroner. Egenkapitalen er på 6,47 millioner kroner.

Morten Jensen håber på, at rigtig mange vil bakke op om støtteprojektet. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce