x
Annonce
Håndbold

Bunden nærmer sig: BFH kigger nedad i tabellen efter nyt nederlag

Bjerrngbro FH tabte for femte gang på stribe, da Gudme HK var på besøg lørdag eftermiddag. Arkivfoto: Morten Pedersen
Fem nederlag på stribe. Det er den barske kendsgerning for Bjerringbro FH's 1. divisionskvinder, som for få uger siden var helt med i kampen om en playoff-plads. Rækkens bundhold nærmer sig så småt, og det har fået BFH'erne til at skifte fokus.

Bjerringbro: Selv om det spillemæssigt har set fint ud for Bjerringbro FH i store dele af 2020, så rasler holdet nedad i tabellen. Flere tætte kampe er blevet tabt, og lørdag rendte de blåklædte ind i endnu et nederlag efter en tæt dyst mod Gudme HK hjemme i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter.

Der var godt gang i den i kampens indledning. De to hold omsatte chancerne til mål, og der blev spillet i et højt tempo. Som halvlegen skred frem, fik BFH styr på defensiven og trak en smule fra, men de gæstende fynboer arbejdede sig til tilbage inden pausen.

De to hold kunne gå til pausete ved stillingen 13-13.

BFH kom dårligt ud til anden halvleg, og Gudme bragte sig hurtigt foran med tre. De to hold fulgtes derfra pænt ad, men BFH kom aldrig helt op. Kampen endte 26-24 til gæsterne, og dermed gik BFH fra banen uden point for femte kamp i træk.

- Vi fik ikke vores angrebsspil i gang i anden halvleg. Det kørte bare ikke. Og så synes jeg, at man kunne se på spillerne, at det sad i dem, at vi havde tabt en del kampe i træk. Når vi stod i afgørende situationer, så det ikke lige så godt ud, som det gjorde, da vi havde vores gode periode, sagde BFH-træner Jesper Bangshøi.

- Vi må se, om vi kan arbejde os ud af det. Vi kommer tættere og tættere på bunden, så vi skal virkelig snart have en sejr.

BFH er en del af et stort midterfelt. I skrivende stund er der fem point op til netop Gudme på den playoff-givende tredjeplads, mens der ligeledes er fem point ned til Rødovre og Hadsten, som hænger lige omkring nedrykningsstregen.

Bunden har sneget sig ind på BFH'erne, som gerne indrømmer, at de nu kigger nedad i tabellen.

- Det gør vi helt klart. Vi skal undgå de nedrykningspladser, og kapløbet om at komme med i oprykningsspillet er tabt for længst, erkendte Jesper Bangshøi.

BFH har chancen for at lægge en smule afstand til bunden allerede i næste spillerunde, hvor Rødovre venter på udebane.

Bjerringbro FH - Gudme HK 24-26 (13-13)

Håndbold, 1. division, kvinder

Mål for BFH: Line Gyldenløve 6, Rikke Tornbjerg 5, Mia Hoffensitz Møller 5, Sofie Lund 2, Eline Osland 2, Cilla Sturm 1, Emilie Bangshøi 1, Sandra Haugaard 1, Maria Højgård Klausen 1

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 70 gange højere

Annonce