Annonce
Kultur

Burhan G og Medina klar til et festfyrværkeri af en festival i 2020

Burhan G bringer pop, man kan synge med på, til næste års Fyrværkerifestival. Pressefoto
Fyrværkerifestivalen 2020 tilføjer hitmagerne Burhan G og Medina til programmet og mangler nu kun at offentliggøre ét navn på plakaten.

Viborg: - Der bliver masser af hits at synge med på og noget godt at se på for både mænd og kvinder, siger Fyrværkerifestival-arrangør Mikael Andersen med et smil.

Til den efterhånden lange række af bands og store navne, der skal spille til næste års festival, bliver nu tilføjet endnu to: Burhan G og Medina.

- Begge disse navne skal spille i det store scenetelt sammen med Infernal og Poul Krebs, og der bliver uden tvivl proppet i teltet hele dagen, siger Mikael Andersen.

Annonce
Medina slutter sig til det imponerende line-up til næste års festival på Dyrskuepladsen. Pressefoto

Velkommen til Medina

I 2008 bragede Medina ind på hitlisterne med singlen "Kun for mig". Kort efter fulgte "Ensom" og "Vi to", og det blev hurtigt klart for danskerne, at de måtte byde "Velkommen til Medina".

Siden dengang har Medina siddet som kongerigets ukronede popdronning og leveret den ene platinsingle efter den anden. Med mere end en kvart million solgte albums og hundredevis af live-koncerter herhjemme og i udlandet har hun cementeret sin position - senest i 2016, hvor hun modtog æresprisen ved Danish Music Awards.

Tættere på himlen

Den danske popstjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader.

Med et imponerende bagkatalog, der tæller "Kalder mig hjem", "Jeg vil ha' dig for mig selv", "Mest ondt" og "Karma", er næste års Fyrværkerifestivals gæster garanteret en oplevelse, der tager dem "Tættere på himlen" som et af Burhan G's numre hedder.

Sent mandag den 16. september blev de første 5000 billetter til Fyrværkerifestival 2020 solgt til en særligt billig pris. Prisen er nu steget til 499 kroner plus gebyrer, men det har ikke afskrækket publikum.

- Vi sælger rigtig mange billetter hver dag, og billetsalget går meget stærkt lige nu, siger Mikael Andersen og fortæller, at der er solgt lidt over 9000 billetter nu.

Kun ét band mangler

Fyrværkerifestivalens store 10 års jubilæumsfest næste år har med offentliggørelsen et program med Lukas Graham, Carpark North, Rasmus Seebach, Poul Krebs, Infernal, Medina og Burhan G.

Det sidste band er booket, men afsløringen lader dog vente lidt på sig.

- Vi afventer lige nu bandet, men håber på, vi må offentliggøre det i starten af oktober. Vi kan dog ikke sige noget med sikkerhed endnu, siger Mikael Andersen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Myndigheder advarede mod lungekræftskanning: Sygehuse fortsatte alligevel med forkert kræftskanning i et år

Annonce