Annonce
Navne

Byens bedste elev har fået 12

Julie Drud Olsen sluttede sin eksamen i skolen af med et 12-tal. Nu skal hun koncenterere sig om den sidste læretid hos Frøken Ost. Foto: Morten Dueholm
Julie Drud Olsen, elev hos Frøken Ost, har afsluttet sin fagprøve med topkarakter.

Viborg: Først kårede Viborg den 23-årige Julie Drud Olsen til Byens bedste elev i marts i år, og nu har hun også fået papirer på, at hun rent fagligt kan måle sig med titlen.

Salgsassistent-eleven fra Frøken Ost har nemlig afsluttet sin fagprøve med et flot 12-tal.

- Det havde jeg ikke forventet, og jeg er simpelthen så glad, siger Julie Drud Olsen, der har gået på Mercantec i Viborg, men som bor i Randers.

Fagprøven omhandlede økologiske oste, men da romkugler - eller trøfler - fra Frøken Ost for tiden er på manges læber i Viborg, fordi butikken sælger en version af kuglerne, der er kåret som landets bedste, så kunne hun ikke undgå også at snakke om de små chokoladekugler til sin eksamen.

- De har jo haft en betydning for salget, og det var naturligt også at nævne dem, siger Julie Drud Olsen.

Nu er alt skolearbejdet afsluttet, men endelig udlært er Julie Drud Olsen først til oktober. Der er planer om, at hun skal fortsætte i butikken på Koldingvej, og det er hun virkelig glad for.

- Vi er som en familie her. Hvis min cykel bliver stjålet, er det Britt (Britt Hendriksen, ejer, red.), jeg ringer til først, siger Julie Drud Olsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Fra druk til dedikation: - Jeg vil hellere trues med en ni millimeter Glock end have den besked igen

Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce