Annonce
Viborg

Byens Bedste er som 62-årig i sin bedste alder

En glad Kjeld Norup. Sammen med sin søster Helle Norup driver han Guldsmed Norup, der løb med prisen Byens Bedste Butik 2019. Foto: Morten Pedersen
Guldsmed Norup vandt prisen som Byens Bedste Butik, da cirka 650 forretningsdrivende lørdag aften festede i Vibocold Arena

Viborg: Bær lidt over med dem - de forretningsdrivende i Viborg - hvis de på mandag er lidt rustne i stemmerne og måske en smule mørke rundt om øjnene, for de var til fest lørdag aften.

For femte gang stod Radio Viborg som arrangør af Byens Bedste - det store awardshow for forretningslivet i Viborg. Grundet Tinghallens noget nøgne look for tiden var festen henlagt til Vibocold Arena. En fest med deltagelse af flere end 600 festklædte forretningsfolk, der skulle spise, drikke, høre musik og ikke mindst følge med i, hvem der fik de i alt 18 priser, som er med i Byens Bedste.

Alle priser betyder noget, og alle er noget værd, men prisen som årets butik er nok den fineste, og den gik i år til Guldsmed Norup i Sct. Mathias Gade.

- Jeg må sige, at jeg var overrasket, men jeg er på egne og ikke mindst på alle medarbejderes vegne rigtig glad og stolt over prisen, sagde Kjeld Norup efter prisoverrækkelsen, som formanden for Viborg Handel Tina Bach stod for.

Guldsmed Norup er faktisk blev en ældre dame. 62 år siden er det, at Kjeld Norups nu afdøde far Svend Norup åbnede butikken. De første år i St. Sct. Hans Gade.

Kjeld Norup driver forretningen med sin søster Helle, der er uddannet guldsmed. Søskendeparret overtog forretningen for 21 år siden.

- Vi var oppe mod et stærkt felt. Uden vores dygtige personale var vi aldrig nået hertil, sagde Kjeld Norup.

Annonce
Malene Rind og Peder Toft (i baggrunden) fra Radio Viborg var aftenens værter.

Stort arrangement

Radio Viborg-bossen Peder Toft har knoklet med arrangementet i månedsvis, og det var en tilfreds radiochef, der ved 23.30-tiden kunne gøre status.

- Vi har sat barren lidt højere i år. Vi har brugt flere penge på teknik og musik, og jeg synes, at det gik rigtig godt, sagde en liiiiiidt træt Peder Toft, der sammen med sin kollega Malene Rind snoede det hele sammen fra scenen i Vibocold Arena.

- Og står det til mig, så gentager vi succesen næste år, sagde Peder Toft.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Kühnau efter bekymringsbrev: Problemer på børneafdelingen er ikke en sag for regionsrådet

Viborg For abonnenter

Stolt og glad formand ville ønske, de skulle i gang i morgen: - Uden ghettolisten var det her ikke sket

Annonce