Annonce
Navne

Byens bedste mandlige ekspedient er klar til livet som ensom landevejs-ulv

Thomas Jørgensen blev kåret som byens bedste mandlige ekspedient tilbage i marts - og fem gange i streg har Wagner vundet prisen som "Byens Bedste Til Ham". Arkivfoto: Morten Pedersen
Thomas Jørgensen - der to år i træk er blevet kåret til byens bedste mandlige ekspedient - er blevet retail manager for Wagner Danmark, hvor han får 20 butikker som ansvarsområde.

Viborg: Man kan stadig løbe ind i Thomas Jørgensen, når man køber jeans, skjorter eller strømper i Wagner. Men det bliver ikke nær så tit, at han er i butikken i Viborg.

I stedet for at koncentrere sig om én butik skal Thomas Jørgensen nemlig have overblikket over cirka 20 Wagner-forretninger rundt om i hele Danmark. Helt præcist 42 Wagner-butikker i landet, men da cirka halvdelen er franchise-ejet, er Thomas Jørgensens fokus på den halvdel, der bliver styret fra hovedkontoret i Aalborg.

Thomas Jørgensen selv bliver boende med familien i Viborg, hvorfra han med base fra hjemmekontoret skal meget mere ud på landevejen, end han er vant til.

- Det løber jo nok op i 150.000 kilometer om året, når jeg skal rundt. Så jeg bliver en "lone wolf" på landevejen, og det bliver noget helt andet, end jeg er vant til efter mange år i butik. Men tiden og alderen var rigtig til at prøve noget nyt, selvom jeg altid har været glad for at stå i forretning, fortæller Thomas Jørgensen.

Annonce
Efter 20 år skal Thomas Jørgensen ikke længere have sin gang i Wagner i Viborg. Arkivfoto: Morten Dueholm

Savner butikken og drengene

Faktisk er det tæt på halvdelen af sit liv, den nu 42-årige butikschef har haft sin gang i Sct. Mathias Centret.

20 år har Thomas Jørgensen været i Wagner med undtagelse af en lille afstikker til Sportmaster.

- Derfor var det også bare hårdt at sige farvel. Jeg har selv samlet det team af medarbejdere, der var i Wagner, og det er megagode drenge. Jeg savner dem allerede, fortæller Thomas Jørgensen.

Og følelserne er gensidige fortæller salgsassistent Mads Langhoff-Jensen, der har haft Thomas Jørgensen som chef de seneste syv år.

- Thomas er en rigtig, rigtig god chef. Du får meget frihed under ansvar, og han formår at få alle medarbejdere til at føle sig velkomne og vigtige. De ansatte nyder at komme på arbejde, og mange gange kommer man ind før tid bare for at sidde og hygge. Vi har det bedste sammenhold, jeg nogensinde har oplevet på en arbejdsplads, lyder det fra Mads Langhoff-Jensen.

Fem gange Byens Bedste

Mads Langhoff-Jensen forestiller sig også, at det er evnen til at skabe motiverede medarbejdere på arbejdspladsen kombineret med en skarp forretningsans, der har sikret Thomas Jørgensen den nye stilling.

Og hvis man ikke bare skal tage Mads Langhoff-Jensens ord for det, så kan man bare se på de priser, Wagner i Viborg har vundet de senere år.

Når der har været ”Byens Bedste”-kåringer blandt den lokale detailhandel, har Wagner ryddet bordet. Hele fem år i streg er butikken kåret til "Byens Bedste Til Ham", mens Thomas Jørgensen personligt de sidste to år i træk er kåret til byens bedste mandlige ekspedient.

- Det er da et kæmpe skulderklap, for der er mange mennesker, som er inde at stemme. At vinde fem år i streg som byens bedste er vanvittigt. Det er jeg og de andre i butikken også bare vildt stolte over, siger Thomas Jørgensen.

- Og så stopper jeg da på toppen, lyder det med et smil.

Som første skoledag

Selvom han vil savne butikken i Viborg, så glæder Thomas Jørgensen til at prøve noget nyt, og den 5. august havde han første arbejdsdag i sin nye stilling.

- Jeg glæder mig til at se, om de ting, der virker godt i Viborg, kan implementeres andre steder, vel vidende at alle butikker er forskelligt sat sammen. Når man har kørt det samme sted i mange år, så føles det da lidt som første skoledag, da jeg begyndte mandag. Den første tid er blevet brugt til at sætte mig ind i tingene, og nu glæder jeg mig til at komme ud i butikkerne, siger Thomas Jørgensen.

Butikken i Viborg har allerede fundet Thomas Jørgensens afløser. Det bliver Claus Olesen, der for snart et årti siden også arbejdede som souschef under Thomas Jørgensen i Wagner.

- Vi er lidt forskellige typer, men Claus er superdygtig, og han kommer til at gøre tingene på sin måde. Det skal han også, for det er sådan, man får en butik til at fungere godt, vurderer Thomas Jørgensen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Tidligere byrådsmedlem for SF er død

Navne

Mr. Fjends Cup fylder rundt

Viborg FF For abonnenter

Målmand har bestået de første træninger med glans: - Det gør mig sindssygt glad

Annonce