Annonce
Viborg

Byens Bedste vender tilbage

Thomas Jørgensen, butikschef i herretøjsforretningen Wagner i Sct. Mathias Centret, blev i 2017 kåret som byens bedste mandlige ekspedient. Hans butik modtog også prisen for byens bedste shoppested til ham. Arkivfoto.

Kåringen af byens bedste butikker har holdt flyttedag. Snart åbnes der for indstillinger til de eftertragtede priser.

Viborg: Snart skal vi igen hylde de butikker, vi bedst kan lide. Rose de medarbejdere, der går den ekstra mil for kunderne. Radio Viborg kårer igen Byens Bedste.

- Nogle har måske været i tvivl om, hvorvidt kåringerne af Byens Bedste i Viborg er helt droppet. Og det er sådan set forståeligt nok, da det store awardshow jo plejer at finde sted i november. Men intet er, som det plejer. I anledning af Tinghallens ombygning var vi nemlig nødt til at flytte Byens Bedste gallafest og awardshow, forklarer Peder Toft, der er projektchef for Byens Bedste.

På grund af ombygningen af Tinghallen bliver selve overrækkelsesfesten denne gang flyttet til Vibocold Arena. Og det betyder ydermere, at der - udover de forretningsdrivende og deres ansatte - for første gang bliver plads til "almindeligt" publikum til overrækkelsen og den musikalske underholdning.

Annonce

16 kategorier til Byens Bedste 2019

Byens Bedste ButikByens Bedste Kvindelige Ekspedient

Byens Bedste Mandlige Ekspedient

Byens Bedste Bilforhandler

Byens Bedste Café

Byens Bedste Dagligvarebutik

Byens Bedste Frisørsalon

Byens Bedste Gå i byen-sted

Byens Bedste Pengeinstitut

Byens Bedste Restaurant

Byens Bedste Takeaway

Byens Bedste Til Boligen

Byens Bedste Til Børn

Byens Bedste Til Ham

Byens Bedste Til Hende

Byens Bedste Wellness

Til Byens Bedste overrækkes også to specialpriser.

Radio Viborg Prisen til en eller flere personer, der arbejder for byen og/eller for at sætte Viborg på landkortet.

Og Byens Bedste Butikselev, der uddeles i samarbejde med Mercantec.

Arrangører har lyttet

Normalt løber Byens Bedste af stablen i november måned. Men igennem årene har mange undret sig over, at man ikke holdt overrækkelsen i starten af året i stedet for i slutningen af året. Det har arrangørerne valgt at lytte til.

- Det har vi blandt andet valgt, fordi vi synes, at det må være endnu federe at vinde titlen som Byens Bedste i marts. Så kan alle tydeligt se i de næste mange måneder, at man er den aktuelle vinder - i stedet for i november, hvor det kort efter kunne lyde som om, at man var sidste års vinder, forklarer Peder Toft.

Den 29. januar åbnes der for indstillingerne til priserne. Her kan alle foreslå de butikker, som man mener er byens bedste. Senere træder juryen sammen og voterer. Den bestemmer så, hvilke butikker og butiksansatte der skal nomineres i de 16 forskellige kategorier.

Til sidst skal der så stemmes. Det hele foregår på radioviborg.dk.

Byens Bedste awardshow afvikles lørdag den 30. marts i Vibocold Arena.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce