Annonce
Erhverv

Byforum klar til nytårskur

Det er tredje år, at Bjerringbro Byforum inviterer til nytårskur. Første år lagde Grundfos lokaler og værtsskab til. I år er det Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter. Arkivfoto: Morten Dueholm
For tredje år i træk inviterer Bjerringbro Byforum torsdag til nytårskur for erhvervslivet og detailhandlen i Bjerringbro.
Annonce

Bjerringbro: Igen i år inviterer Bjerringbro Byforum sine medlemmer til nytårskur. Det er tredje gang, at man afholder en nytårskur for erhvervslivet og detailhandlen i Bjerringbro, et arrangement der blev sat i søen i forbindelse med oprettelsen af Bjerringbro Byforum og ansættelsen af bychef Lars Christiansen.

Første år blev kuren holdt på Grundfos, sidste år var det Holmris B8, der var vært, og i år har Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter sagt ja til at lægge lokaler og værtskab til.

Derfor er det også centerleder Keld Schytt Nielsen, som sammen med formand for Bjerringbro Byforum Henrik Larsen, der byder velkommen

Nytårskuren finder sted torsdag den 16. januar, og foruden velkomsten byder eftermiddagen også på en god frokost samt diverse oplæg om Bjerringbros udvikling, status på det lokale erhvervsliv og et oplæg omkring Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter.

Herefter serveres der kaffe, mens deltagerne får mulighed for at netværke med hinanden, hvilket også er en af Bjerringbro Byforums helt store og overordnede målsætninger. Dagen slutter klokken 16, og alle medlemmer af Bjerringbro Byforum Erhverv og Detail har to pladser, men formand for Byforum opfordrer medlemmerne til at bruge plads nummer to til at invitere et nyt potentielt nyt medlem af Byforum med til nytårskuren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce