Annonce
Rundt om Viborg

Byggeplaner på skinner: Vær med til at feste for nyt klubhus

Der mangler stadig de sidste detaljer, men sådan her - mere eller mindre - regner man med, at HBI's kommende klubhus kommer til at tage sig ud. Modeltegning: Jesper Nielsen, Randersarkitekterne.
Et brag af en gensynsfest i Hersom-Bjerregrav Idrætsforening skal være med til at give planerne om et nyt klubhus et økonomisk rygstød.

Bjerregrav: Der skal også være plads til fest midt i alt arbejdet med at bringe Hersom-Bjerregrav Idrætsforening tættere på drømmen om nye klubhusfaciliteter.

Således har klubben planlagt en gensynsfest lørdag den 5. oktober. For hyggens skyld - men i høj grad også for at samle penge ind til projektet.

- Her kan man komme og få et sidste kig på det gamle klubhus og samtidig støtte byggeriet af det nye, fortæller Henrik Flensborg Hansen, formand for Hersom-Bjerregrav Idrætsforening.

Annonce
Det nuværende klubhus er fra 1977, og er for så vidt fint på øverste etage. I kælderen, hvor omklædningsrummene ligger, er der massive fugtproblemer, og pladsen er ganske trang. Arkivfoto: Morten Pedersen.

Anderledes auktion

Festen foregår den 5. oktober, og der er tale om en såkaldt gensynsfest. Således håber idrætsforeningen at se nuværende og tidligere spillere, trænere, holdledere, bestyrelsesmedlemmer, tilskuere og borgere i Bjerregrav og omegn til festen. I løbet af dagen vil der være fodboldkamp på stadion, herefter en turnering for alle, der har lyst, og om aftenen fest i friskolens hal med spisning og dans.

- I løbet af aftenen vil der være en anderledes auktion over forskellige genstande, som velvillige sponsorer har doneret, fortæller formanden, der håber på rigtig god opbakning, der i øvrigt er nødvendig, hvis projektet skal hænge sammen.

Godt i gang

I idrætsforeningen er man i øjeblikket i gang med at lægge sidste hånd på tegningerne, hvor de sidste detaljer skal på plads, fortæller Henrik Flensborg Hansen. Derudover har man sat gang i byggeansøgningen til kommunen, og med hensyn til den økonomiske del af projektet er man i fuld gang med at få enderne til at nå sammen:

- Vi venter svar fra nogle af de lidt støre fonde, vi har søgt hos, og det kommer der nok her i løbet af efteråret. Derudover barsler vi senere med en borgerindsamling, som folk vil få besked om. Og så er der selvfølgelig gensynsfesten, hvor vi håber at se rigtig mange, siger han.

Idéen om at opdatere klubfaciliteterne i Bjerregrav har været i gang i knapt et par år. Det gamle klubhus er opført i 1977 og ligger smukt indhugget i skrænten og med udsigt til fodboldbaner og Hvolris Jernalderlandsby. Stueplanet fungerer for så vidt fint, men sagen er straks en anden, når man entrerer kælderen. Her plager store problemer med fugt, og så stilles der generelt nogle andre krav til planløsningen i dag, end der gjorde dengang i 1977, hvor man i dag har brug for mere plads.

Billetter til gensynsfesten den 5. oktober kan blandt andet købes hos Købmanden i Bjerregrav.

Formand Henrik Flensborg Hansen (til venstre) håber at se rigtig mange til gensynsfest den 5. oktober. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Viborg FF's pokalhelte anno 2000 - sådan er det gået dem siden

Viborg FF For abonnenter

Viborg FF's største sejr nogensinde - set fra seks forskellige synsvinkler

Annonce