Annonce
Læserbrev

Byggeri. Med Bach Gruppen makker kommunen ret

Annonce

Læserbrev: Bach Gruppen er i Viborg kendt for notorisk at vil lave lokalplaner om. Virksomheden er også kendte for at være utrolig længe om at gøre et byggeri færdigt. Eksempler herpå findes i Ibsgade og vel også på Århusvej ved Sønæs. Altid er mottoet, at der kommer en god løsning i morgen.

Denne gang er det Vesterbro Torv, der er gået helt i stå. Forklaringen fra Bach Gruppen er, at der er presserende opgaver andre steder. Det tyder ikke på det store overblik. En anden forklaring er, at man ønsker en anden lokalplan.

I min verden handler det om, hvem der egentlig bestemmer. Bach Gruppen går ikke videre med nedrivningen, førend de får en lokalplan, der tilgodeser deres ønsker. Det er en meget kendt metode for store bygherrer, der ønsker at tjene penge i kommunen og specielt i Viborg by.

Jeg mener, at der burde følge en regning med, hver gang en bygherre ønsker, at en lokalplan eller lokalplantillæg ændres. Betaling for det antal mandetimer, der på rådhuset bruges på dette arbejde.

Så nu venter Vesterbro Torv på, at kommunen makker ret. Det gør den naturligvis, for når det handler om Bach Gruppen, bliver der aldrig slået bak!

Sådan har Vesterbro Torv set ud i flere måneder. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Man gjorde Viborgs børn fortræd

Viborg

Opfordring til civil ulydighed

Viborg

Efterlyst retspsykiatrisk patient er fundet, anholdt og tilbage i Søndersøparken

Annonce