Annonce
Viborg

Byrådsmedlem springer ud som popsanger

Nikolai Norup (K) på Viborg Rådhus i forbindelse med kommunalvalget 2017. Arkivfoto: Morten Dueholm
Nikolai Norup har altid spillet musik. Nu udgiver han for første gang fire numre, som han selv har skrevet og indspillet.
Annonce

Viborg: Nikolai Norup er nok mest kendt for sin plads i Viborg Byråd for Det Konservative Folkeparti, for sin fortid som caféejer eller for at have været direktør i Viborg HK.

Nu springer den 42-årige viborgenser så også for alvor ud som musiker.

Den 4. april udgiver han nemlig sin første EP, der indeholder fire sange.

- Jeg har altid spillet musik, men det er første gang, jeg udgiver noget. Det er måske lidt sent, men nu var jeg nået til et punkt, hvor det skulle være, fortæller Nikolai Norup.

- Og det føles da lidt vildt, konstaterer han.

Lørdag annoncerede han officielt, at hans sange udgives og fra den 4. april kan downloades på de sædvanlige streamingtjenester.

- Jeg sendte det til nogle kammerater i dag (lørdag), inden jeg lagde det på Facebook og spurgte, om jeg kunne være det bekendt. De syntes, det var mega fedt, og faktisk har jeg det også sådan, at jeg synes, at det er blevet sindssygt godt, og det er et eller andet sted det vigtigste. Så håber jeg, at folk kan høre oprigtigheden i det. Det er ikke lavet for at sælge millioner af albums, men fordi jeg godt kan lide det, siger Nikolai Norup.

De engelsksprogede sange har Nikolai Norup selv skrevet over de seneste par år. De ligger inden for popgenren med en snert af country. Teksterne er inspireret af hans eget liv.

- De er meget personlige. De er inspireret af min hverdag og af det, der er sket, og så er det kogt sammen til nogle sange, fortæller han.

Nikolai Norup optræder med sin musik til Snapsting fredag den 28. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flid for et godt formål

Annonce