Annonce
Rundt om Viborg

Café havde besøg af frivillig

Onsdagscafeen i Karup Forsamlingshus er populær - der kommer ofte 50 eller flere. Billedet er fra den seneste juleafslutning, som omkring 70 deltog i. Privatfoto: Martin Ditlevsen

Karup: Onsdag i denne uge havde Onsdagscafeen i Karup besøg af Claus Christiansen, frivillig i Lokalhistorisk Arkiv Karup, der fortalte om at være frivillig og om aktiviteterne og selve arbejdet i arkivet.

Martin Ditlevsen fortæller i en pressemeddelelse, at de omkring 55, der hørte foredraget, fik god information om arkivets arbejdsmetode og den omhyggelig registrering der ligger bag.

Ligeledes blev runddelt gamle billeder, hvor deltagere blev bedt om at udpege personerne og lejligheden for billedet for derved at hjælp arkivet med registrering af billederne. Det gav anledning til en lang og hyggelig snak om gamle dage. Som Claus udtrykte det "et billede uden navne og anledning mister man hurtigt interessen for".

Onsdagscafeen har aftalt med Claus Christiansen, at han igen næste år i januar kommer og fortæller videre om arbejdet og viser gamle billeder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Rundt om Viborg

Afviser igen Apple-indblanding: Mail puster til konspirationsteori om Tjele-vindmøllerne

Viborg FF For abonnenter

Flere mandetimer til fysisk træning skal hjælpe unge spillere med vanskeligt spring

Rundt om Viborg

Konservative vil ikke lade sig presse: Siger nej til vindmøllepark

Annonce