Annonce
Bjerringbro

Café i Ulstrup åbner igen dørene: Her er alle velkommen

På en café skal der naturligvis være plads til hygge og en god kop kaffe. Men initiativgruppen bag caféen ønsker også, at caféen giver rum til, at de besøgende kan blive inspirerede, underholdt og få sig én på opleveren. Pressefoto
Så åbnes der igen op for fællesskab, kaffe og hygge i Ulstrup.
Annonce

Ulstrup: Efter corona-nedlukning og sommerferie er Onsdagscaféen i Ulstrup igen klar til at tage imod gæster i alle aldre.

Kaffe, fællesskab og gode snakke. Hver anden onsdag eftermiddag i ulige uger summer der af liv i Fælleshuset i Ulstrup, hvor Onsdagscaféen holder til. Her er alle velkommen uanset alder, køn og nationalitet.

Nu er efterårets program sat i sten, og caféens gæster kan glæde sig til alt fra gåture og ”Mostedag” til julehygge og oplæg fra en lokal kending. Én af initiativtagerne bag caféen, Helene Sørensen, ser frem til et hyggeligt efterår:

- Vi glæder os meget til at mødes i Onsdagscafeen igen. Vi har forsøgt at strikke et alsidigt efterårsprogram sammen, hvor alle kan finde noget af interesse, fortæller Helene Sørensen, der er bestyrelsemmedlem hos Røde Kors Thorsø-Ulstrup, som står bag cafeen.

På en café skal der naturligvis være plads til hygge og en god kop kaffe. Men initiativgruppen bag caféen ønsker også, at caféen giver rum til, at de besøgende kan blive inspirerede, underholdt og få sig én på opleveren. I efteråret kan gæsterne derfor blandt andet glæde sig til en gåtur til et sted, hvor der menes at have ligget et kloster i gamle dage. Gåturen er på fire kilometer, så her kan man også krydse dagens motion af listen.

Annonce

Historie, most og julehygge

- I oktober er det de kulinariske evner, der får frit spil. Her holder Onsdagscaféen ”Mostedag”, hvor alle kan lave deres egen æblemost med medbragte æbler fra haven, fortæller Helene Sørensen.

I november kommer Lars Peter Horsbøll, og fortæller om Ulstrups historier. Han har selvfølgelig gamle billeder med fra Ulstrup, som er med til at gøre historien levende.

Og i december skal der selvfølgelig julehygges til den helt store guldmedalje – både med juledekorationer og hjertefletning.


- I oktober er det de kulinariske evner, der får frit spil. Her holder Onsdagscaféen ”Mostedag”, hvor alle kan lave deres egen æblemost med medbragte æbler fra haven

Helene Sørensen, Røde Kors Thorsø-Ulstrup


Helene Sørensen understreger, at er man ikke interesseret i alle cafeens aktiviteter, er man altid velkommen til bare at komme og hygge med snak, spil og kaffe.

Onsdagscaféen blev skabt i 2019 af initiativtagere i Røde Kors Thorsø-Ulstrup. Ønsket med caféen var at skabe et sted, hvor alle kunne mødes et par gange om måneden. Uanset alder, køn eller fritidsinteresser. Her er ingen forventninger eller krav – alle kan komme på deres egne præmisser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Følelsen af en god sæsonstart - Viborg FF har lagt godt fra land uden at ramme hverken top- eller bundniveau

Annonce